Въпрос за включване на халогените на Голф 3
- traficanta
- Автомобил:
- Двигател:
alligator написа:Мой приятел го спряха и му писаха акт за тези халогени че ги използва нощно време така че избягвайте да го правите. На моя Голф3 приятелите австрийци са решили да ми сложат само капачките но не и лампите вътре така че абсурд да ми пишат акт за такова нещо.
еми да колега има си закон и трябва да се спазва това са форове за мъгла а не за през ноща или деня
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
traficanta написа:alligator написа:Мой приятел го спряха и му писаха акт за тези халогени че ги използва нощно време така че избягвайте да го правите. На моя Голф3 приятелите австрийци са решили да ми сложат само капачките но не и лампите вътре така че абсурд да ми пишат акт за такова нещо.
еми да колега има си закон и трябва да се спазва това са форове за мъгла а не за през ноща или деня
То и няма кой знае каква Файда от тях праз ноща!!!
Само за (гъзария)...
Виж когато има мъгла

- chocho1208
- Автомобил:
- Двигател:
- chocho1208
- Автомобил:
- Двигател:
А между другото махате задната крушка и всичко е ток при мен е така.GRUEL написа:За колегите, които имат халогени, а копчето им се дърпа само веднъж - дайте 10 лв и си купете копче за фарове с позиция за халогени(дърпа се 2 пъти), че е много дразнещо да ти бодат очите с задния фар за мъгла като няма мъгла.
- vuk varna
- Автомобил:
- Двигател:
chocho1208 написа:А между другото махате задната крушка и всичко е ток при мен е така.GRUEL написа:За колегите, които имат халогени, а копчето им се дърпа само веднъж - дайте 10 лв и си купете копче за фарове с позиция за халогени(дърпа се 2 пъти), че е много дразнещо да ти бодат очите с задния фар за мъгла като няма мъгла.
Е, какъв е смисъла да махаш нещо ? Прав е колегата, супер неприятно е да караш зад кола с вкл задни за мъгла...

По темата, моя Г 3 Вариант си дойде от Герм само с бленди, но си имаше ориг кабели и копче с двойно изтегляне.... а аз си сложих халогени

- radko tarikata
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="alligator"]Мой приятел го спряха и му писаха акт за тези халогени че ги използва нощно време така че избягвайте да го правите. На моя Голф3 приятелите австрийци са решили да ми сложат само капачките но не и лампите вътре така че абсурд да ми пишат акт за такова нещо.
[/quot
ако е карал само на халогените и габарит ше му напиат акт , прави са си куките , нямаш право да караш само на халогени

ако е карал само на халогените и габарит ше му напиат акт , прави са си куките , нямаш право да караш само на халогени
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
GRUEL написа:За колегите, които имат халогени, а копчето им се дърпа само веднъж - дайте 10 лв и си купете копче за фарове с позиция за халогени(дърпа се 2 пъти), че е много дразнещо да ти бодат очите с задния фар за мъгла като няма мъгла.
Ама адски

- valkilmera
!!!
GRUEL написа:chocho1208 написа:Е ае дай такова копче за 10лв.
Отиваш при италианеца и си взимаш...
Колега купи ми едно и го прати по Еконт на мои разноски стига да е читаво,да не се налага да го връщам.

- chocho1208
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги ако някой намери такова копче за 10лв. аз ще му дам 20 за него.Днес обиколих десетина морги и цената им е от 50 до 70лв.Става въпрос за София.LiRiX написа:GRUEL написа:За колегите, които имат халогени, а копчето им се дърпа само веднъж - дайте 10 лв и си купете копче за фарове с позиция за халогени(дърпа се 2 пъти), че е много дразнещо да ти бодат очите с задния фар за мъгла като няма мъгла.
Ама адскитъй, че има си копчета, ~ 10 лева са 3-4 кутий цигари.
- valkilmera
!!!

И аз за това говорех!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”