татуировки...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Понеже "първия човек" още е в Холандия мога да ти препоръчам само това студйо в което съм пращал и други хора който са били доволни:
http://tattoo-monica.hit.bg/studio/primeri/tattoo.html
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
pironski написа:Понеже "първия човек" още е в Холандия мога да ти препоръчам само това студйо в което съм пращал и други хора който са били доволни:
Надявам се не са им направили такива като на снимките в сайта

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Точно от сайта сега посочен от пиронския прочетох за подръчните материали и се сетих как в казармата се редяха на опашка да си правят тато при едно момче. Беше цар няма спор но материалите под всякаква критика.
След няма и 1 месец нещо почна да предбледнява това тато стана на нищо.
След като излезе едно от момчетат се тюхкаше и викаше сега трябва да ходя да ми я минават пак, че сега с тениска изглежда много зле ръката.
Прав е колегата горе тялото си е на всеки, но ако ще го правиш направи го качествено 1 път
След няма и 1 месец нещо почна да предбледнява това тато стана на нищо.
След като излезе едно от момчетат се тюхкаше и викаше сега трябва да ходя да ми я минават пак, че сега с тениска изглежда много зле ръката.
Прав е колегата горе тялото си е на всеки, но ако ще го правиш направи го качествено 1 път
Re: татуировки...
peshonp написа:искам да си направя татуировка.Някой може ли да ми предложи някое хубаво студио?Още не знам каква да бъде,имам идея нещо като надпис на старобългарски...
Ела в Перник

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Обикновенно човек като си навие нещо такова на пръста трудно можеш да го откажеш.
Аз лично съм против. В смисъл харесват ми татуутата, но да са на някой друг.
Но ако все пак твърдо си решил ето ти една тема със снимки (може да си харесаш идея от там).
393 страници тема с татуута
Аз лично съм против. В смисъл харесват ми татуутата, но да са на някой друг.
Но ако все пак твърдо си решил ето ти една тема със снимки (може да си харесаш идея от там).
393 страници тема с татуута
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Kingpin написа:pironski написа:Аз пък немога да разбера какви са тея хора дето си правят татоси и пирсинги
Мани ги тия, ебати смешниците![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе аз бих препоръчал един татуист на име Емил...обаче не мога да ти дам координати. Знам само, че студиото му е някъде в центъра на София..
Емо от Горгон ли - ул. "Неофит Рилски" 57... някои от познатите ми готи са се татуирали там (нали е все пак Горгон), но на ухо казват, че не са доволни, иначе всеки се хвали де

пс:че кво им е на хората с татуси и пиъри

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:canyoubounce написа:Е кво да ти кажа колега, аз моята си я правих при познат в квартала, момчето си има всичко и прави страхотни неща.А за студио не знам какво да ти кажа, ходи при Качо
До колкото знам Качо отдавна не бродира... Бродира Канибала което поне според мен не си е оферта![]()
При татусите има една поговорка. Казаха ми я когато си направих първата в сегашното студио на Пангара. Тогава бачкаше един бивш скин (Серго) който после се преквалифицира в шпреар.
"Без една татуировка може, но само с една не може"
Единият ми татус е на 9 години, а другия на 7-8. И двата трябва да ходя да ги освежавам наново...
Татусите са като зъбите. За да са хубави трябва да ги поддържаш цял живот.
Кви са тея работи дет пишете некви Канибали и тн?
Качо си бачка,рисувал ме е много пъти

Ако някой иска контакти - само на ЛС!

За мен е дин от най-добрите в БГ,също и Иваша!

- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
аз имам цели 6 таттоо от 13 годишен се таттоирам и не сажелявам , просто някой си го кефи , някой за гъзарство си ги правят после след години съжеляват , др е като култура и не сажеляват и си правят още , бих ти дал тел ама не съм в бг и го нямам в мен иначе щях да ти оредя 50% намаление , един от най добрите в бг шефа на студия крос , стефан(стиопата)
сега това искам да си правя

Върни се в “ОФФ-Топик - други”