Катастрофи...поуки разни...
- MartonDjitzu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.dnes.bg/article.php?id=57878
Втората част от случката, в която се блъскат линейката и мерцедеса я видях. Ето на това му викам тъпотия!
п.п. Случката е до ДАП Шумен.
Втората част от случката, в която се блъскат линейката и мерцедеса я видях. Ето на това му викам тъпотия!
п.п. Случката е до ДАП Шумен.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
kristianatanasov написа:Днес към 18:00 точно до Макдоналдс в Люлин беше блъснат моторист доколкото видях беше без каска...картинката небеше никак приятна!!! Колеги мотористи каската не е ненужен атрибут......
Моториста се блъсна с висока скорост в завиващ към Макдоналдс Мерцедес. За жалост почина след няколко минутки.
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-СНИМКИТЕ СА РЕАЛНИ И УЖАСНИ! КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОНЕСЕ ДА НЕ ГЛЕДА!
това е реалността! нека всеки се замисли за тия кадри всеки път когато му хрумне да си мери пи*ката зад волана, да се вживява като състезател и най-вече когато си помисли, че е безсмъртен!
http://miravto.com/2007/08/17/samye_str ... otret.html
това е реалността! нека всеки се замисли за тия кадри всеки път когато му хрумне да си мери пи*ката зад волана, да се вживява като състезател и най-вече когато си помисли, че е безсмъртен!
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
хи
Нзм ама днес 1 тъп4о който ми е приятел с едно фиат купе-се бегал тука на новия път в обеля с 150 км ония другия бие спира4ки и нашия да не го удари десен в полето.Нзм още кво му е състоянието на моя 4овек а от колата доколкото разбрах нищо не става.И за кво да покаже колко му варви колата-така на цариградско с над 180- се беше вартел над коли беше преска4ал и се отърва,както и днес -но докога така....
Ако беше блъснал някои пешеходец или се беше нацелил с такава скорост в някоя кола примерно какво става...не искам да си представям-затова колеги който иска да си показва бързата кола -е на Божурище или някаде кадето неможеш да навредиш на някой друг

Ако беше блъснал някои пешеходец или се беше нацелил с такава скорост в някоя кола примерно какво става...не искам да си представям-затова колеги който иска да си показва бързата кола -е на Божурище или някаде кадето неможеш да навредиш на някой друг

- Golf_1.6
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги днес видях ужасната катастрофа на аварийното летище до Провадия. След като разбрах че има две жертви се сетих за снимките, които колегата DimoNN е пуснал...
Аз одавна си имам обеца на ухото да не карам бързо, но със всеки изминал ден се убеждавам, че на пътя има адски много самоубийци. Колеги карайте внимателно:!:

- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Golf_1.6 написа:Колеги днес видях ужасната катастрофа на аварийното летище до Провадия. След като разбрах че има две жертви се сетих за снимките, които колегата DimoNN е пуснал...Аз одавна си имам обеца на ухото да не карам бързо, но със всеки изминал ден се убеждавам, че на пътя има адски много самоубийци. Колеги карайте внимателно:!:
http://dnes.dir.bg/2008/11/16/news3608157.html
тази ли ?
- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Докато не е късно
ПРЕДУПРЕЖДАВАМ-СНИМКИТЕ СА РЕАЛНИ И УЖАСНИ! КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОНЕСЕ ДА НЕ ГЛЕДА!
Ето това трябва да е за известно време по десктопа на всеки, ако има хакери да го направят, сигурно може.
Наскоро бях свидетел на блъснати пешеходци - дете и майка на Зебра в София, Младост - добре че се разминаха с малко!!!
Колеги, много често ми се случва да спирам на пешеходна пътека Зебра и отляво и отдясно да прелитат коли. ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО ДА ПОМИСЛИМ ЗА ТОВА, ЧЕ КОЛКОТО И ДА БЪРЗАМЕ СТИГАМЕ ПО-КЪСНО С ЕДНА ШИБАНА МИНУТА, НО ТАЗИ МИНУТА МОЖЕ ДА СПАСИ ЧОВЕК? КАК ВИ СЕ СТРУВА ДА ЖИВЕЕТЕ С МИСЪЛТА ЧЕ СТЕ ОТНЕЛИ ЖИВОТ?
!!!!!УЖАСНО МНОГО ПЪТУВАМ И СЪМ УСТАНОВИЛ, ЧЕ РАЗСТОЯНИЯТА СОФИЯ - БУРГАС, СОФИЯ - МОНТАНА, СОФИЯ-ПЛЕВЕН, СОФИЯ - САНДАНСКИ ПРИ НОРМАЛНО КАРАНЕ/ С РАЗРЕШЕНА СКОРОСТ +/- 15КМ/, БЕЗ РИСКОВИ ИЗПРЕВАРВАНИЯ СЕ ИЗМИНАВАТ ПО-БЪРЗО С ДО 10-20 МИНУТИ С УЖАСНО РЪЧКАНЕ, РИСКОВАНИ ИЗПРЕВАРВАНИЯ И Т.Н.!!!! И ЗА КАКВО 10-20 МИНУТИ - ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА РИСКА/ А И СЕ ПЕСТИ ГОРИВО С ПО-НОРМАЛНО КАРАНЕ
/???? СПОРЕД МЕН НЕ, А СПОРЕД ВАС?
!!!!!!!!!!!ДА КАРАМЕ ВНИМАТЕЛНО!!!!!!!!
Ето това трябва да е за известно време по десктопа на всеки, ако има хакери да го направят, сигурно може.
Наскоро бях свидетел на блъснати пешеходци - дете и майка на Зебра в София, Младост - добре че се разминаха с малко!!!
Колеги, много често ми се случва да спирам на пешеходна пътека Зебра и отляво и отдясно да прелитат коли. ТОЛКОВА ЛИ Е СЛОЖНО ДА ПОМИСЛИМ ЗА ТОВА, ЧЕ КОЛКОТО И ДА БЪРЗАМЕ СТИГАМЕ ПО-КЪСНО С ЕДНА ШИБАНА МИНУТА, НО ТАЗИ МИНУТА МОЖЕ ДА СПАСИ ЧОВЕК? КАК ВИ СЕ СТРУВА ДА ЖИВЕЕТЕ С МИСЪЛТА ЧЕ СТЕ ОТНЕЛИ ЖИВОТ?
!!!!!УЖАСНО МНОГО ПЪТУВАМ И СЪМ УСТАНОВИЛ, ЧЕ РАЗСТОЯНИЯТА СОФИЯ - БУРГАС, СОФИЯ - МОНТАНА, СОФИЯ-ПЛЕВЕН, СОФИЯ - САНДАНСКИ ПРИ НОРМАЛНО КАРАНЕ/ С РАЗРЕШЕНА СКОРОСТ +/- 15КМ/, БЕЗ РИСКОВИ ИЗПРЕВАРВАНИЯ СЕ ИЗМИНАВАТ ПО-БЪРЗО С ДО 10-20 МИНУТИ С УЖАСНО РЪЧКАНЕ, РИСКОВАНИ ИЗПРЕВАРВАНИЯ И Т.Н.!!!! И ЗА КАКВО 10-20 МИНУТИ - ДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВА РИСКА/ А И СЕ ПЕСТИ ГОРИВО С ПО-НОРМАЛНО КАРАНЕ

!!!!!!!!!!!ДА КАРАМЕ ВНИМАТЕЛНО!!!!!!!!