@kc_3011
Kолега внимавай с Варненска област

Това лято няколко бургазлии колеги получиха честитки и то снимани в селата извън Варна / като Приселци; Ст .Оряхово/ и са снимани от кола необозначена със знаци полиция.
Разговарял съм тях - ами не са засекли никъде съмнителна кола. Явно е имало кола спряна в страни и щрак Марийке на портрет. Гледах снимките на единия колега - ами то и номера си личи , че и лицето на водача се блещи срещу мен.
Тука на всеки светофар има камери уж за трафик , ама. Вечер се виждат н някои от камерите и червения лъч на бай Лазар.
Внимание : преди светофара в Н.Загора / като се идва от Сливен/ зад табелата над пътя със знаци има радар - явно има камера и снима в гръб , Детектора ми пиши на умряло отдалече.
Ново инфо:
На Сливенските бани правят разделно събиране на пари - патрулката е качена на тротоара и не се вижда като се идва от ЗЬ.Войвода / от посока Н. Загора/ , а на разширението за отбивката към баните чака необозначена кола с писател на актове или събирач на кеш.
След баните - прва участък около 5 км с видимост, без странични пътища и отбивки - надолнище и после нагорнище в средата в страни от пътя закътана стои патрулка с дебнещи врагове. Нашата грешка е непрекъсната линия по участъка. Защо е не прекъсната линията няма логично обяснение след като има идеална видимост.
Явно участъка е зачислен за повишение на доходите.