Колеги утре спешно трябва да си купя акумулатор за голфа. 1.6 чист дизел. Решил съм за тази стара колад да взема най-евтения Искра или Монбат. Въпросът ми е да ме посъветвате за амперчасове и стартов ток.
Прегледах темите из форума, но искам да ми кажете специално за моят случай. Страия е 64Ah, но за стартов ток не пише.
Мерси предварително!
моля за съвет за акумулатор
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
- fredman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря колеги. За съжаление нямах кой знае какъв избор, защото колата беше закъсала на 3 км. от нас и нямаше кой да дойде с кола да ми помогне да си купя акумулатор. Така че действах като отидох в най близкия магазин и си го носих 3км. акумулатора под мишница. Имаше само Монбат
75ah, 680A, 2 год гаранция, ходих в лицензиран сервиз и ми замериха всичко и е ОК. Ако си изкара гаранцията ще е добре.
Още веднъж благодаря за навременната реакция.

Още веднъж благодаря за навременната реакция.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
kiko946 написа:rosen79 написа:онзи ден си взех монбат динамик 75ah от практикер за 149лв имаше и от сухите за 139
хеи росен тии да не бъркаш ....обикновенно сухите са по скъпи ...и друго същия динамикмго взех от метро за 130 лв.
не небъркам сухия беше 139лв а другия 149 а в метро кракът ми няма да стъпи дори да се изпикам там а относно качеството на монбат и на стария голф бях с монбат изкара 5 години без да мръдне на кво съм го подлагал не е истина всичко е на късмет и бош да си вземеш пак може да е дефектен
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Дизелови агрегати”