Вчера на 50м. от дома ми ми написаха акт за непоставен предпазен колан...знам,че съм в нарушение и ,че закона е такъв,но как за непоставен колан ще ми вземат 10 т.(парите майната му)...живота на някой ли съм застрашил,материална щета ли съм предизвикал...нещо не го възприемам това.
И сега отидоха 3-4 месеца без талон,него защо го вземат също не ми е много ясно...

Знам,че не съм прав,но да споделя...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Наистина точките са малко множко, но са за добро. Ако те накарат да слагаш колан по навик са си заслужавали! Аз като тръгвам от работа извършвам цял ритуал... Колан, хендсфрий (с кабел), радио, всичко да е наред, за да пътувам спокойно. Преди да си взема хендсфрий-то бързах да говоря по-бързо, щото не ми беше удобно, а и като видех патрулка пусках телефона директно, после ходи го търси някъде си.. Сега си се ширя и си говоря съвсем спокойно. Тия задължителните неща не случайно са задължителни. А да не ги спазваш щото е модерно да си на контра на закона е тъпо.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Впрочем кофти е да го кажа , обаче българина само драконовски мерки го оправят ! Защото както много пъти сме го дискутирали , няма нито съвест , нито морал ( е поне масата , която определя мнението ) и затова ...с тоягата само ..... А иначе в Асеновград даже куките започнаха да спират на интересни и непознати до преди места и често внасят изненада .... че и по 3 ма взеха да седят и чат пат с офицер ...... обърква се тоя свят
щом промяна става и там даже 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”