Въпрос относно ножа на Голф 3 гти??
Въпрос относно ножа на Голф 3 гти??
Здравейте колеги! Имам един въпрос някой можели да ми каже или да премери растоянието от извивката до другата извивка на широкия Нож на голф гти,зада съм сигурен ако го взема дали ще стане!Смятам като ето този даго направя 

- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
даже и да не става точно, като се заиграеш с ножовката ще стане. пластмасата се реже много лесно после евентуално отиваш за една пластмасова заварка от задния край и си 6.
П.С. Доколкото съм запознат с пасатите при тях притурката отдолу има значение за охлаждането.Незнам дали тази от ГТИ ще върши същата работа. Евентуално като го направиш си следи Т на водата да не се вкараш в някой филм

П.С. Доколкото съм запознат с пасатите при тях притурката отдолу има значение за охлаждането.Незнам дали тази от ГТИ ще върши същата работа. Евентуално като го направиш си следи Т на водата да не се вкараш в някой филм

plamen032 написа:даже и да не става точно, като се заиграеш с ножовката ще стане. пластмасата се реже много лесно после евентуално отиваш за една пластмасова заварка от задния край и си 6.
П.С. Доколкото съм запознат с пасатите при тях притурката отдолу има значение за охлаждането.Незнам дали тази от ГТИ ще върши същата работа. Евентуално като го направиш си следи Т на водата да не се вкараш в някой филм![]()

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”