Въпрос относно ножа на Голф 3 гти??

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Въпрос относно ножа на Голф 3 гти??

Мнениеот S.Raikov » Съб 04 окт 2008 1:25

Здравейте колеги! Имам един въпрос някой можели да ми каже или да премери растоянието от извивката до другата извивка на широкия Нож на голф гти,зада съм сигурен ако го взема дали ще стане!Смятам като ето този даго направя Изображение

Потребителски аватар
plamen032
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen032 » Съб 04 окт 2008 22:49

даже и да не става точно, като се заиграеш с ножовката ще стане. пластмасата се реже много лесно после евентуално отиваш за една пластмасова заварка от задния край и си 6.
П.С. Доколкото съм запознат с пасатите при тях притурката отдолу има значение за охлаждането.Незнам дали тази от ГТИ ще върши същата работа. Евентуално като го направиш си следи Т на водата да не се вкараш в някой филм :077: :banghead:

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Съб 04 окт 2008 23:18

plamen032 написа:даже и да не става точно, като се заиграеш с ножовката ще стане. пластмасата се реже много лесно после евентуално отиваш за една пластмасова заварка от задния край и си 6.
П.С. Доколкото съм запознат с пасатите при тях притурката отдолу има значение за охлаждането.Незнам дали тази от ГТИ ще върши същата работа. Евентуално като го направиш си следи Т на водата да не се вкараш в някой филм :077: :banghead:
:wink: Мерси много!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”