Здравейте!
Понеже покупната ми дилема е Ауди Б4 или Голф 3, и двете с двулитровия бензинов, 115-коньов двигател, искам да узная нещо повече за може би най-слабото звено в съпоставката между двата модела, а именно състоянието на ламарините на Голф 3, 95-96-та година. По останалите параметри вече имам своя фаворит, само проблема с ръждата засега ме спира.
Благодаря предварително!
Ражда ли ръжда Голф 3?
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Ами той колегата точно затова пита от къде са вкарани, за коли от Германия и скандинавските страни е нормално да имат ръжди, за италиянките е най-малко вероятно да видиш, но като цяло мисля че и двата модела имат доста здрави и дебели ламарини, но и в двата случая не съм въждал фрапиращи ръжди по тия модели, може и да греша, но мисля че на аудито ламарините са по-дебели и надеждни, което не умаловажава качеството на Г3.
-
- Автомобил:
- Двигател:
krastio написа:за 94-та година грам ръжа няма , от където и да я гледаш (италианка)
Звучи обнадеждаващо.
Като цяло клоня към Голфа, но не ми се правят дъна и прягове всяка пролет...
Харесъл съм си това: http://www.mobile.bg/pcgi/printdet.cgi? ... 2291995546
Последна промяна от audiowner на Нед 05 окт 2008 15:07, променено общо 1 път.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
krastio написа:за 94-та година грам ръжа няма , от където и да я гледаш (италианка)
Защото е италианка.....лошо поддържани акто ДВГ,но запазени като купе.....аз вече се убедих,,че е по-добре запазено купе и неглеже ДВГ,тколкото обратното ...специално за Голф 3..ДВГ се ремонтира всякак...купе ново не можеш да вземеш..Затова предпочитам "италианки".....
- dbanchev
- Автомобил:
- Двигател:
Моят голф е италянка! Откакто съм го взел за 50к км яко каране съм сменил семеринги, гумички на клапани< и задни лагери! Проблеми с ръжди нямам, а е 92год. Сменям консумативи редовно и карам! И аз съм на мнение, че (специялно за по-евтина кола) е по-добре де е от Италия! Мотор се прави веднъж, а ръжди........ всяка пролет! 

- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”