Към абонатите на М-тел
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stop
- Автомобил:
- Двигател:
Към абонатите на М-тел
От сайта на М-тел не става ясно- за да получавам всеки месец подробна разпечатка за разговорите трябва ли да заплашам такса или само се заявява услугата!?P.S Все още не съм абонат на въпросния оператор!
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Извинявам се че ще се отклоня малко от темата, но искам да си споделя мъката за тея от Мтел!
Ужасно съм разочарован от Мтел!!!
Преди 1 година си направих договор при тях, валидността на договора изтече преди 2-3 месеца, и автоматично се поднови. Реших аз преди няколко дни да си прекратя договора, защото вече е минала година и "уж" няма проблем! Но само аз така си мислех! Отивам в офиса им... Договора ви е подновен за още една година! И не може да бъде прекратен.
Е добре бе, да му *** майката, аз подписал ли съм се за да продължи още една година. Бях на Релакс 500 = 15лв/месец.
Викам и да мина на по-малък план. Оная ми вика ами може, ама договора ви ще се удължи с 2 години!!!
В крайна сметка го удължих с 2 години защото ми беше по изгодно.
Какви са тея техни договори в които го няма подписа ми! Писна ми от мошенници!
Няколко дена преди това приятелката ми направи същата процедура и без проблем мина на по-малък план само че за 1 година, а при мен неможело!!
За мен Мтел вече не съществува като оператор. Повече от тях нищо не взимам, ако ще и без пари да го дават!!!
Ужасно съм разочарован от Мтел!!!

Преди 1 година си направих договор при тях, валидността на договора изтече преди 2-3 месеца, и автоматично се поднови. Реших аз преди няколко дни да си прекратя договора, защото вече е минала година и "уж" няма проблем! Но само аз така си мислех! Отивам в офиса им... Договора ви е подновен за още една година! И не може да бъде прекратен.
Е добре бе, да му *** майката, аз подписал ли съм се за да продължи още една година. Бях на Релакс 500 = 15лв/месец.
Викам и да мина на по-малък план. Оная ми вика ами може, ама договора ви ще се удължи с 2 години!!!

Няколко дена преди това приятелката ми направи същата процедура и без проблем мина на по-малък план само че за 1 година, а при мен неможело!!

За мен Мтел вече не съществува като оператор. Повече от тях нищо не взимам, ако ще и без пари да го дават!!!

-
- Двигател:
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
Приятелката ти е минала, защото според тях "има повече точки от теб". Нещо от тоя род беше.
Последна промяна от npu3pak на Нед 05 окт 2008 19:40, променено общо 1 път.
- moleo
- 0888
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Калоян Кирилов написа:Извинявам се че ще се отклоня малко от темата, но искам да си споделя мъката за тея от Мтел!
Ужасно съм разочарован от Мтел!!!![]()
Викам и да мина на по-малък план. Оная ми вика ами може, ама договора ви ще се удължи с 2 години!!!![]()
![]()
В крайна сметка го удължих с 2 години защото ми беше по изгодно.
Няколко дена преди това приятелката ми направи същата процедура и без проблем мина на по-малък план само че за 1 година, а при мен неможело!!![]()
![]()
Има го в договора ти, чети си го, това условие е от 1 година вече. При Глобул също автоматично се преподновяват.
Има го и в общите условия.
-
- Двигател:
- stop
- Автомобил:
- Двигател:
Калоян Кирилов написа:Знам че го има това условие, но мисля че е редно да те предупреждават преди да ти изтече.
Цитирай какво пише в договора!Пробвай в друг офис някоя патка може да не те разбрала!
Последна промяна от stop на Нед 05 окт 2008 20:08, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”