Централното на Полото "полудя" ?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
vaskom
Автомобил:
Двигател:

Централното на Полото "полудя" ?

Мнениеот vaskom » Нед 05 окт 2008 11:31

Здравейте колеги!
Много странно нещо ми се случи,значи:
Като за начало Полото е 1,4 MPI 65 к.с. AUD двигател 2001 година.
Преди една седмица патувах из страната и ме валя адският дъжд в продалжение на 48 часа.Опитах се една сутрин да си вдигна дясното стъкло (с две врати съм) и неможах.Просто се чуваше някакъв странен шум във вратата и толкова.Проверих предпазителите на ел.стъклата всичко беше ОК.Разглобих цялата дясна врата,дори махнах стъклото от водачите и т.н. и се оказа,че ми е изгоряло ел.моторчето на стъклото.сега съм без моторче и чакам да го пренавият защото за втора ръка такова ми искат 110 лв. :roll: ?!
Имам и комфорт система (ако забравиш някое стъкло пуснато като цъкнеш алармата и то се вдига).Днес обаче заключвам колата и се прибирам гледам след малко тя отключена? Заключвам я с централното и проверявам дали е заключило всичко.Всичко ОК!
След половин час гледам светодиодчето на алармата не мига и колата отключена ? :roll:
Ако някои може да ми каже какво очно става нека помогне Много благодаря!
А между другото на самото централно,което е вакум пише следното:
6N0 962 257 A HELLA PP8

Потребителски аватар
Soyer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Soyer » Нед 05 окт 2008 11:52

това би трябвало да е свързано с алармената инсталация ..трябва да ти е видят там от кадето са ти я сложили или от другаде

Потребителски аватар
vaskom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskom » Нед 05 окт 2008 12:05

Въпроса е,че алармата работи защото като я пусна и се опитам да отворя врата (при разкачено централно) веднага се задейства!

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Пон 06 окт 2008 7:44

Провери дали колата ти е уплътнена и дали не прониква вода от някъде. При мен поради тази причина при влажно време колата се заключва (дано никога не си забравям ключовете вътре).

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”