голф 3 гти от 2000 до 4000 оборота труп ......
голф 3 гти от 2000 до 4000 оборота труп ......
значи проблема е следния:просто от 2000 до 4000 оборота колата не варви грам все едно я бутам и след 4 пак тръгва!
- GolfForever
- Автомобил:
- Двигател:
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=109603
На диагностика ходи ли ?
Може проблема да е във бензиновата помпа,може някоя дюза да е запушена и тн....
На диагностика ходи ли ?
Може проблема да е във бензиновата помпа,може някоя дюза да е запушена и тн....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравей колега,
от изчетената в този форум безценна информация, твоя проблем ми напомня малко на темите за ламбда сондата. Докато е студена колата е добре а след това почва да прави странни номера. Потърси в търсачката за ламбда сонда, и провери дали няма да срещнеш подобен проблем. Също така може да пробваш ресет на компютъра. Ако не свършат работа тези прости процедури отиди на диагностика.
Поздрави
от изчетената в този форум безценна информация, твоя проблем ми напомня малко на темите за ламбда сондата. Докато е студена колата е добре а след това почва да прави странни номера. Потърси в търсачката за ламбда сонда, и провери дали няма да срещнеш подобен проблем. Също така може да пробваш ресет на компютъра. Ако не свършат работа тези прости процедури отиди на диагностика.
Поздрави
- LiRiX
- Автомобил: SEAT LEON
- Двигател: AUS 2001
KaRcHo написа:колата е голф 3 гти 115 ! бензиновия филтер е сменян преди 2 месеца а вазду6ня ми е спортен тои е на 3 месеца и нз можеби нистина трябва да ьодим на диагностика но мн ме изнервя и 6е го продам ако не се оправи
Колега тези спортни филтри не издържат много време. Добре ще е да го видиш в какво състояние е.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3 1.8 написа:break написа:Tyan написа:ако е гти 16в е нормално
и кое е нормалното?моя абф от 2000 до 4000 оборота полудява все си мисля че някой ден ще полетя
Значи не ти е в ред колата колега шот абф-а почва да върви точно след 4500.....Аз съм имал тамън 3 и знам за кво става дума....
може би е защото имам чип?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”