nero написа:скоро ми наближава времето за смяна на маслото и днес се отбих в един сервиз да попитам. 15W40 ESSO - 68 лева - 5 литра, Mobil1 същото - 65 лв, АРАЛ - 62 лева. попитах и за скоростите - Mobil1 - 9 лева за литър. нормални ли са тези цени. има места в който наливат масло от варелии там е не повече от 5 до 7 лева литъра..... вашето мнение
L&R написа:Това са цени за синтетика какво е това 15W, да не бъркаш с 5W
landwarrior написа:L&R написа:Това са цени за синтетика какво е това 15W, да не бъркаш с 5W
15W е минерално ,иначе и за полусинтетика да са тия цени пак са високи около 80лв е пълната синтетика
доволен ли си от него и от каде си го купил (не съм я чувал тая марка) че както казах мисля да слагам синтетика предполагам че щом за твоя мотор е 71 лв за моя трябва да е по малко дажеL&R написа:landwarrior написа:L&R написа:Това са цени за синтетика какво е това 15W, да не бъркаш с 5W
15W е минерално ,иначе и за полусинтетика да са тия цени пак са високи около 80лв е пълната синтетика
Таман са за 71 лв си взех 5w40 синтетика LM и то за турбодизел.
brabus написа:Я си вземи МОТУЛ 6100 10W40 полусинтетика, цената е около 50 лв за 4 л, филтър около 10 лв. Та за ~ 60 сменяш и ти остават около 200 гр за доливане ( в маслената магистрала винаги остава около 150~200 гр).
brabus написа:Я си вземи МОТУЛ 6100 10W40 полусинтетика, цената е около 50 лв за 4 л, филтър около 10 лв. Та за ~ 60 сменяш и ти остават около 200 гр за доливане ( в маслената магистрала винаги остава около 150~200 гр).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], TheEx0rcist и 79 госта