Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
GOLF@
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF@ » Вто 23 сеп 2008 17:45

Vanu написа:
GOLF@ написа:
bugster написа:Тук много хора ще скочат ......ама .....
Някой ако ми каже какъв е смисълът на тази тема .......
Еле има някои отговори които няма почти никакъв смисъл и идея в тях .....

Преди време писах също едно възмушение, че може би има хора които биха писали, но НЕ СА МЕЖДУ НАС. Ако не ме разбирате господа по друг начин казано звучи таака: след като са се ударили някои са си останали просто там :( :( ................
Мнението ми беше културно ингнорирано!

За съжаление броя на мненията в тази тема е индикатор за интелектуалното ниво на голяма част от членовете на форума.

Хубавото е, че все пак има колеги, които се възмущават от подобни безмислени теми.

Дано интелектуалното ниво не е свързано с пунктуацията, защото това би говорило доста лошо за теб. Катастрофи се случват всеки ден, хора умират всеки ден, това е. Аз лично умирам от смях като чета темата. На който не му харесва - да я подмине, никой не ви е накарал да четете. :roll:

Колега аз пиша на български само във форума. От осем години не ми се е налагало да използвам езика писмено.
Все пак съм инженер, а не литератор.
Моля за извинение за допуснатите фрапиращи грешки.

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Вто 23 сеп 2008 19:35

еми още когато се учех да карам в село по тесните улички с москвича на баща ми отнесох една пейка :oops: наказанието беше да кибича 2 часа с тесла дъски и пирони и да и вдъхна живот :D

Потребителски аватар
asio4658
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asio4658 » Вто 07 окт 2008 15:02

Със старото пасатче 89г., отнесох един стълб в едно село. нещо се бях позасилил, не знам с колко карах, и изпуснах завоя, не беше красива картинка, особено като слезнах от колата и видях какво съм направил.
Стълба беше останал по армировка по4ти, беше се понаклонил, а за пасаторчето да не говорим, първата кола ми беше. . . много болка отнесох, :( , но нали живи и здрави останахме с приятелчето . . . случват се гадории

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Вто 07 окт 2008 16:04

Миналата седмица в четвъртък по цариградското на моста при кулата една руса п...ка за 5 минути три пъти ме удря син роувър 214 мисля и номер СА 0120 Х? пазете се на разтояние от нея със съединител неможе да работи незнае какво е ръчна спирачка камо ли крачна или каквато и да е било даже и не е разбрала че ме е ударила цели три пъти като я настигнах ме гледаше все едно и беля яйце и и давам черупката. Добре че колата беше служебната а не моята че къв бой щеше да отнесе

Потребителски аватар
don_lisan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот don_lisan » Вто 07 окт 2008 16:11

бетонна кашпа при НБУ- задна броня
мантинелата на спускането на гараж Земляне - ляв калник
стена в двора на 7 СОУ - задна броня
орел - дясно огледало
мерджам - предна броня

стаж 12 месеца 8)

Потребителски аватар
robaina
Автомобил:
Двигател:

xa

Мнениеот robaina » Вто 07 окт 2008 22:00

Веднъж излизайки от един паркинг на заден ход . Поглеждам си аз на зад, няма кола която да излиза след което започнах да гледам за коли в платното което заемам, гледам си аз излизам си на задна и изведнъж БуМм (Викам си бах мааму) поглеждам един пич и той като мене се огледал на зад и не видял никой и така двамата се удряме. Последствия на него счупен стоп а на мене вдъбнатина на багажника над бронята , след 2-3 удара с камък от вътрешната страна на багажника стана по добре от преди и изобщо не си личи. От тогава паркирам само предницата да ми е от към улицата. :)

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Сря 08 окт 2008 22:00

Още първия ден като земах колата, карах по тъмно и на един стоп да взема да забравя за бордюра :x бам качих се и слезнах от него мигновенно. Едно голямо "баам" и от близкия блок се чу "Какво направи бе момче..." Аз естествено веднага слезнах да погледна каква я направих... гледам нищо и нема на колицата :D Пфу викам на косъм...

На скоро на един що-годе широк паркинг... Един голега с Зелена Г2-ка илиза и освободждава място и аз се каширах до него(заех позиция) обаааче нещеш ли точно в тоя момент се появи една бяла Г2-ка, която също се засили към освобождаващото се място. Аз някакси инстинктивно тръгнах да го запушвам(Щото аз бях първи уш... къф акъл :x ) И в тоя момент праас остъргах Зелената Г2ка която току-що беше излязла. Викам си пуу ебаси тъпото ПТП... Човека почна да вика "какво правиш, не гледаш ли?" Аз се засрамих от постъпката и си почнах да се извинявам на човека и да гледам какви поражения му направих, не бяха кой знае какви: Леко се одраска задния му десен калник и една 10см линия одраскано. Казах на човека, че съжелявам и че бих му помогнал с каквото мога, ако трябва :oops: Той ми отговори "Абе ще оправяш! Научи се да караш... станалото станало" По-живо по здраво и си тръгнахме. От тогава Гъзария-не!
Не ме беше яд толкова за моита барака отколкото факта, че му одрасках боята на човека ;(

И колеги в началато на темата четох, че някой хитреци "надирали" чужди коли и после "газ да ме няма" айде моля ви се бъдете толератни. Едвали на вас ще Ви е приятно сутринта да се събудите и да имате драскотини по колата нали? Оставате една бележка нещо на човека, че бихте могли да поправите стореното! Неморално е да направите белята и да избягате, нали?

KaRcHo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KaRcHo » Пон 13 окт 2008 17:15

имам кола от 10 месеца и напвавих 3 катастрофи 1 тежка и 2 леки те6ката бе6е бетонен магазин ли бе6е не6то такова 2 рата сабвах огратите на НОВОТО в лулин точно до адащите и 3 тата ме одариха не бях воновен аз :)това одоволствие ми струваше около 970 лв

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пон 13 окт 2008 17:22

Аз снощи си блъснах главата в прозореца, защото реших, че е отворен целия и исках да погледна назад колко ми остава до едно дърво. Беше отворен наполовина, навеждам се (нося очила) и прааас в джама и очилата ми разраниха носа. После 2 минути се смях сам в колата на себе си. Луда работа.

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Пон 13 окт 2008 18:55

Автобусна спирка на заден ход :) Със служебен автомобил ;)

Потребителски аватар
BigTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BigTo » Пон 13 окт 2008 18:58

С Б3-ката , ударих едно Типо, като си давах на заден в тъмното и опа то се показа изневиделица и хоп, на Типото бронята долу, на Пасатчо бронята малко пропадна от едната страна. Пак с тоз Пасатчо, спирам си аз на центъра, отивам си на диско и връщам се какво да видя, дърво(един от дебелитеклони се беше подпрял на колата) паднало върху колата, пак да чукам на дърво нямаше особенни поражения, само ляв калник и преден капак. С голфарата, един Чичко Джипси, реши че може да мине преди мен на един завой през тротоара, та ме дзвекна, ама какво да се прави, като не можем да караме, трябва да се научим!

Потребителски аватар
ivito_golf3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivito_golf3 » Вто 14 окт 2008 23:28

mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Сря 15 окт 2008 1:05

ivito_golf3 написа:v edno audi80....vutre ima6e edin pi4 vmesto da me napsuva 4oveka umrq da se hili....

Я прочети тука http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=420 преди да пишеш по темите ;)

Потребителски аватар
Grants
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Grants » Пон 20 окт 2008 17:59

Последното ми (за щастие) ПТП беше през Април месец. Тогава в едно титанично задръстване на Тодор Александров реших да свия по уличките и без да се оглеждам минах в дясната лента. В тоя момент: свирки, спирачки и естествено класическо БУМ в среден тон. Оказа се, че една Мерджана ми влезе в калника. Лошото беше, че Мерцедеса беше учебен с инструктор и ДАИ-аджия вътре. Пичовете закъсняваха за изпит и аз им го отложих без да искам. Та щетите по моята двойка не бяха кой знае колко големи. Малко ми изкриви калника ама карай. На него обаче му отлетя целия мигач (много фън беше), одран и смачкан калник, паднала от едната страна броня. Разделих се със 150 лв. тогава заради което много ме е яд защото няколко дни по-късно, минавайки през същото място, осъзнах, че инструктора е минал на червено. Както и да е ! Здраве да е!!!

Потребителски аватар
Miro de la Valcea
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Miro de la Valcea » Сря 19 ное 2008 18:08

С ладата на целих едно ауди 80 отзад и го размазах до предната седалка,за малко да си пречукам комшията и приятеля му.размина се само с вежда.А на ладата само левия калник беше поизкривен и капака.Бронята си е бронирана.Като бях новобранец съм блъскал борьори,гаражи,пейки...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”