Намерих в една морга една джета,има някакви прагове,който са с вежди общо 2 парчета,предна вежда+половината праг (това е едното парче) и после другата половина+задна вежда (марка hella).Джетата има и комплект брони широки,но са някакви по заострени,каквито са и праговете,виждал съм няколко такива джети/голфове.Мислех да ги взема,но си намерих от Гти така че,ако някой се интересува мога да му дам кординати...
П.С цени не знам не съм питал (но според мен ще са за без пари)
Също да спомена,че от едната задна вежда липсваше парче (може и да е покрай колата,а може и да се преправи от друга)
Ето и снимки да се види модела -->
http://picbg.net/u/22126/17123/210747.jpg
http://picbg.net/u/22126/17123/210748.jpg
Самоче за Джета

"кит" за джета ?! Има снимки
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Собственика на Голфа живее до товарната пиаца,а тя ми е в района по работа! Та мисълта ми е ,че много често го виждам и да ви кажа е в завидно перфектно състояние! На живо боди кита не изглежда толкова грозноват! Напротив,тва е един от ориджинал китовете на 2-ка дето мн му се радвам!
П.П. Въпрос на вкус казало кучето и се облизоло по "под опашката"!

- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Собственика на Голфа живее до товарната пиаца,а тя ми е в района по работа! Та мисълта ми е ,че много често го виждам и да ви кажа е в завидно перфектно състояние! На живо боди кита не изглежда толкова грозноват! Напротив,тва е един от ориджинал китовете на 2-ка дето мн му се радвам!
П.П. Въпрос на вкус казало кучето и се облизоло по "под опашката"!
Надявам се собственика няма да се обиди,че съм използвал колата му

П.С броните не ми харесаха,но праговете и вждите не бяха толко зле

- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Masserati написа:Моя голф беше 1 към 1 със този белия преди да му откраднат решетката.Впрочем единия халоген е изпаднал някъде и само за сведение - няма намиране.
Пп.Колега там където е тая джета дали ще можеш да питаш дали продават халогените, че баща ми само ме мъчи с тоя халоген(щот са той си го кара голфчето)

- Masserati
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lucky7o написа:Masserati написа:Моя голф беше 1 към 1 със този белия преди да му откраднат решетката.Впрочем единия халоген е изпаднал някъде и само за сведение - няма намиране.
Пп.Колега там където е тая джета дали ще можеш да питаш дали продават халогените, че баща ми само ме мъчи с тоя халоген(щот са той си го кара голфчето)ляв,десен ?
Еми по принцип десен, ама може и двата ако не може само единия

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”