mod edit: gr_kanev
АмортисЬори
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
АмортисЬори
Здравейте колеги понеже скоро ще си сменям амортисЬорите на колата и незнам нито какви да сложа и марка цена модел също незнам затова искам да ми препоръчате ВИЕ - АмортисЬори- марка, модел, цена??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
znainainai написа:Аз обух моя паско със 4бр. Bilstein единственният минус е че сега усещам всяка тръпчинка по пътя но пък за сметка на това стана много по-стабилна най-вече в завой , а със изпусналите возеше меко, ама и не беше стабилна
А ако искаш златната среда между возия и стабилност ЗАКС маслени - dgenkov
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_g60 написа: ако си се спрял окончателно на тази марка, според мен по-добре инвестирай парите в масленитемое лично мнение де не те ангажирам
Не съм се спрял окончателно, но това ми предлага майстора, а за газовите - не е давал мнение, аз ги избрах, защото са по-скъпи и реших, че ще са по-добри. Още не съм ги платил де, така че има време да направя смяна.
- road runner
- Автомобил:
- Двигател:
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Взех та си смених амортисьорите предни и задни КАЯБА
На предните пишеше made in Spain- доста по-твърди от оргиналдъто ама не мога сравня че ония бяха изтървали и возеше кат ладия на пуржини само.
Задните пишеше made in Japan и бяха почти като старите.Колата в началото беше като гоуф,ама после посмекчи малко фасона и зе да вози леко като пасат,вече 3-4000к е по-добре.
Хич не подбирам дупките минава офроуд и джеба не е мноо лек.Засега само съскат и викат даййййййййй......
На предните пишеше made in Spain- доста по-твърди от оргиналдъто ама не мога сравня че ония бяха изтървали и возеше кат ладия на пуржини само.
Задните пишеше made in Japan и бяха почти като старите.Колата в началото беше като гоуф,ама после посмекчи малко фасона и зе да вози леко като пасат,вече 3-4000к е по-добре.
Хич не подбирам дупките минава офроуд и джеба не е мноо лек.Засега само съскат и викат даййййййййй......
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател: