колеги защо от 90 до 110км имам вибрации в купето чак огледалото ми жужи.Смених гумите балансирах реглаж на прледница и какво ли не и пак се чува този шум.
Заглавието
mod edit: Sunny

Шум в купето на VW Passat B3 при 90 - 110 км
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
1.
2. Това е форум на привържениците на VolksWagen - поне на мен не ми е известно какво е wv.
3. От тук можеш да се ориентираш в моделите Passat. Предполагам че твоят е Б4.
4. Остават още няколко вероятности за проблема ти - като лагери например. Има ли значение дали си на скорост, или не (по "инерция") ? Оказват ли влияние оборотите на двигателя (на неутрална като дадеш газ има ли промяна) ? Възможно е и да е нещо което създава аеродинамично съпротивление - антена, рамки около прозорците, и т.н.

2. Това е форум на привържениците на VolksWagen - поне на мен не ми е известно какво е wv.
3. От тук можеш да се ориентираш в моделите Passat. Предполагам че твоят е Б4.
4. Остават още няколко вероятности за проблема ти - като лагери например. Има ли значение дали си на скорост, или не (по "инерция") ? Оказват ли влияние оборотите на двигателя (на неутрална като дадеш газ има ли промяна) ? Възможно е и да е нещо което създава аеродинамично съпротивление - антена, рамки около прозорците, и т.н.
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Често се получава като се махне/избуши катализатора поне при 1.8 моно моторите....стария ми беше така като махнах катализатора точно при тези скорости (90-110).ако волана не ти тресе значи няма проблем в лагери/предница/гуми.
Задните гуми балансирал ли си ги? От тях се получава биене на волана при такава скорост,вибрации в купето и т.н. Повечето хора гледат само предните ама аз лично изпитах проблема с крива задна.....по-зле е от крива предна
Успех!
Задните гуми балансирал ли си ги? От тях се получава биене на волана при такава скорост,вибрации в купето и т.н. Повечето хора гледат само предните ама аз лично изпитах проблема с крива задна.....по-зле е от крива предна

Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател: