Искам да ви попитам,колко пъти на ден виждате някой който си хвърля хартийката или станиолчето на пътя,на улицата,дори на 2 метра от него да има кофа за боклук,колко пъти от прозореца на колата пред вас изхвръква чаша от кафе и какво ли още не.И без друго е достатъчно мръсно около нас,има достатъчно хора които мърсят-нека не го правим и ние
за боклука около нас....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
за боклука около нас....
Здравейте колеги,позволявам си да пусна тази тема,а ако админите преценят нека я затрият!
Искам да ви попитам,колко пъти на ден виждате някой който си хвърля хартийката или станиолчето на пътя,на улицата,дори на 2 метра от него да има кофа за боклук,колко пъти от прозореца на колата пред вас изхвръква чаша от кафе и какво ли още не.И без друго е достатъчно мръсно около нас,има достатъчно хора които мърсят-нека не го правим и ние
Писнало ми е да гледам как хората правят боклук,а после се оплакват колко е мръсно навсякъде,вместо да се опитат да направят поне малко-малко и елементарно.Ще се радвам ако всеки изкаже своето мнение и наблюдение по въпроса и всеки от нас се замисли преди да хвърли нещо на улицата 
- valdesbg
- Автомобил:
- Двигател:
H2O написа:Оооо, много болна тема!!! Ако всички българи отидат за 3 дена до Германия или Холандия,може и да се промени нещо!Просто много хора не осъзнават в каква огромна мръсотия живеем...
Германия .... че там са по-зле от тук (може да взимат пример от турци/кюрди/араби и всякаква паплач) , тънкия момент е че 24/7 обикалят машинките и чистят по задниците им
Не апелирам за безразборно хвърляне на боклуци , ама къде са тези на които плащаме за да чистят в такива случаи ? Чистим градинките .. цветенца ... дръвчета .. препълнени кофи (все закъсняват чистофайниците) / вятър /бездомни псета ровят и ............. градинките мязат на сметища .
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
аз съм от лондон и тука е мн чисто , в бг ако сложат кофи на 50 метра за боклук и закон 1000 лв глоба ако си хвурляш боклука на земята, и на всеки гражданин който види и снима нарошител да получава 250лв възнаграждение да видим дали ще хвърлят на земята . хората в бг даже ги марзи да ходят до кофата за боклук и хвърлят си боклука през балкона ........ едни познати в бг бяха дошли с децата си иначе живеят в швейцария и имат дете на 4г. детето дойде за пръв път в бг и вика мамо мамо мн ме гнус тука , мн е мръсна българия . представете си на малко дете му прави впечетление ........... траа и ние да направим нещо по въпроса и държавата ни
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Masserati написа:Сами сме си виновни за всичко.Човек като няма самосъзнание, винаги ще си бъде първобитен.Хората контейнери за резделно изхвърляне на боклука направиха и кво се получи?Нищо!
хихихи....контейнерите за разделно събиране минава и ги взима един общ камион барабар с тези за обикновен боклук
- Masserati
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Masserati написа:Сами сме си виновни за всичко.Човек като няма самосъзнание, винаги ще си бъде първобитен.Хората контейнери за резделно изхвърляне на боклука направиха и кво се получи?Нищо!
хихихи....контейнерите за разделно събиране минава и ги взима един общ камион барабар с тези за обикновен боклук
Е тва още не съм го виждал
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това е нищо ние сме в още нов блок, не е проблем, че нощем се хвърлят строителни боклуци от направени ремонти.
А проблема вече става сериозен като някой от комшийте си оставят битовия боклук на входа на техния етаж. Тия хора/повечето случаи жени/ си мислят, че живеят в резиденцията на джорж клуни и всяка сутрин трябва да минава една тайланда да им прави по една свирка да им излиже г*за и да хвърли боклука вместо тях на 6'те празни чисто нови контейнера пред блока

А проблема вече става сериозен като някой от комшийте си оставят битовия боклук на входа на техния етаж. Тия хора/повечето случаи жени/ си мислят, че живеят в резиденцията на джорж клуни и всяка сутрин трябва да минава една тайланда да им прави по една свирка да им излиже г*за и да хвърли боклука вместо тях на 6'те празни чисто нови контейнера пред блока
- Masserati
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Adnan написа:.
А проблема вече става сериозен като някой от комшийте си оставят битовия боклук на входа на техния етаж.
Направи като мен!Аз като видя така оставен боклук за повечко от час - два директно го изсипвам пред врата им!На който и съм го направил не си е оставил 2ри път боклука.Имаше само един дет не му дремеше , ама той е друг въпрос
- iceberg9
- Автомобил: Passat B8 2 TDI 4Motion 240
- Двигател:
Masserati написа:Adnan написа:.
А проблема вече става сериозен като някой от комшийте си оставят битовия боклук на входа на техния етаж.
Направи като мен!Аз като видя така оставен боклук за повечко от час - два директно го изсипвам пред врата им!На който и съм го направил не си е оставил 2ри път боклука.Имаше само един дет не му дремеше , ама той е друг въпрос
Това е начина, подкрепям те напълно....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”