Stefan написа:chefito написа:пошъл рекламен трик...хляб със сусам....дреме ми...
Или по друг начин казано "95 с по-малко водица"
Бензин А96, някой слагал ли е, впечАтления ...
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
dbanchev написа:Колеги, днес сипах от това чудо еи така само да пробвам за кво иде реч! Ами според мен разлика и кой знае какво повече от 95 няма! Това е моето скромно мнение.
Колега ти си с добрия стар моноинжекцион и дори 100октанов да сложиш пак няма да видиш особена разлика. Виж при мен има голямо значение качеството на бензина и определено с по-високооктановите двигателят работи по-добре и разхода е по-нисък. По мои наблюдения 95+ и 100 на ЕКО са по-добри от сътоветните им еквиваленти на останалите бензиностанции, ако тоя 96 е добър, супер, още едно място за сипване.
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
начи от познати чувам че от доста време карат с 95 карера и са много доволни ,аз съм слагал от сичко и да си кажа честно хич не съм доволен от бензините на "жизнения източник" лукоил.но от омв и петрол съм доволен сипвах вече от 96-цата но разлика не усещам понеже имах у друг бензин в резервоара но смятам така известно време да покарам само на такъв да видя дали има разлика
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
pacoboy написа:Май и аз трябва да пробвам тази БлуФорс гас, слагах преди, но не видях голяма разлика.Това преди, сега може да е по различно.
в момента не му тече реклама на газила си мисля...което определено не е в негова полза...според мен един продулкт е с добро качество по време на рекламна кампания...после се сгомнясва...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”