Покупка на автомобил.
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
Покупка на автомобил.
Здравейте колеги както знаете карам пасат б3 1.6 тд+и 82 к.с. много съм доволен от колата, но се замислям да я сменям с ФИАТ МАРЕА комби 1.9 тди или гтд , но незнам а всъщност Мареа- та много ми харесва като кола имал съм ФИАТ от кожто останах много доволен, но незнам МАРЕА как е дали е със здрава ламарина, мотор, ходова част, и като вървеж. Или пък въобще да си сменям ли Пасатчето??? За това искам да чуя и вашите мнения. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО и моля без СПАМОВЕ.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Покупка на автомобил.
passat_1.6TdI написа:Здравейте колеги както знаете карам пасат б3 1.6 тд+и 82 к.с. много съм доволен от колата, но се замислям да я сменям с ФИАТ МАРЕА комби 1.9 тди или гтд , но незнам а всъщност Мареа- та много ми харесва като кола имал съм ФИАТ от кожто останах много доволен, но незнам МАРЕА как е дали е със здрава ламарина, мотор, ходова част, и като вървеж. Или пък въобще да си сменям ли Пасатчето??? За това искам да чуя и вашите мнения. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО и моля без СПАМОВЕ.
Не,не си сменяй пасатчето,наи-добре си вземи и Мареата и така си джиткай с двете,хем ще разбереш кое е по- дборото.Сега сериозно,Пасата е по здравата кола,но ти си решавай.
Pichaga написа:за съжаление не се правят вече такива коли като твоя пасат, лошото е че е стар![]()
фиат мареа/браво/брава все тая едно и също е
интересното е че имам 3 приятели с некви бензинови ластици и вече ги карат 1-2-3 години без видими ядове![]()
ако ти е читав пасата, карай си го, пък събери пара и вземи нещо друго
абе не е толкова интересно

-шарнир се сменя само с цял носач
- термостата също се сменя с едно цяло тяло, въпреки че фабрично е направено само капсулката да се сменя, то не се намират на пазара само термостати и трябва една цяла ралта д асе купи, а тя е 80 лв средно.
-на някои модели чистачките се сменят с целите рамена

други такива "недомислици" няма. кола като кола, но 10 год по-нова от пасата, съответно доста по-комфортна ще бъде, което е нормално за 10 год.
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
passat_1.6TdI написа:Колега pakumba не говоря за ФИАТ Мареа бензин , а за дизел- 1.9 тд 100к.с. или 1.9 тди 110к.с. или 1.9 гтд. И искам да знам често срещаните проблеми на тези коли по купето и по мотора, ходовата част също. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО![]()
![]()
колега аз карам само бензинови коли и нарочно съм писал по твоя въпрос само за ламарините, защото по двг не мога д ати кажа нищо меродавно.
-ходовата част средна работа, ако случиш на добри носачи другите части са с ниски цени и относително рядка смяна. има една особеност по задницата, едни лагери, но те се сменят 1 път в живота на колата. гледа се гумите дали са криви / \ за този ефект говоря.
-ламарини забрави за ръжда освен зверски удряна кола. моята само за пример- януари месец скъсана верига ми би по калника 300 км. очука го яко, вдлъбна го леко. не съм третирал с нищо и няма грам ръжда. няма и да го правя и той няма да изгние. тези коли нямат проблеми с купето
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
passat_1.6TdI написа:Моля ви пишете коментари щото много се влиубих в колата. КОМЕНТАРИИИИИИ.
Писането с главни букви се счита за крещене !
Уважавай околните - не сме глухи , нито кьорави

А и щом вече си влюбен - излишно е да ни питаш - отиваш и купуваш Фиатчето - адекватни отговори на твоите въпроси - ето тук:
http://fiat-bg.org/forum/
Тук можеш да получиш най-адекватна информация само за VOLKSWAGEN
- newgeneration
- Автомобил:
- Двигател:
Човека Ви пита най-учтиво за мнение,а вие му изсипахте една кофа с упреци на главата.Хайде като нямаме адекватен отговор по темата да си траеме по-добре,а?Защо когато Ви попитаха "с какво да си залепя спуканата вана" не казахте,че това е VW,а не строителен форум.Защото не Ви стиска.Затова тук е ОФФ ТОПИК и въпросите като този,зададени съгласно правилата,не трябва да се съсичат избирателно,според човека който седи зад аватара!!!
Хайде умната.
Хайде умната.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”