Колеги като вклиуча първа скорост ми светкаше отвреме на време светлините за заден.Явно датчика се ебава та съм го махнал.
Да знаете от къде мога да намеря такъв или нещо морги да знаете за втора употреба за София
Датчик за задни светлини за голф 4
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абсолютно подкрепям колагата batkotivalio.
Не се допитваи до хора продаваши части втора ръка ако освен не са ти добри приятели. Винаги ще се опитат да те набутат. Отиди до магазина и попитаи за конкретната част. Пък ако е сразлична букса и не ти се дават пари за нея то просто си отрежи твоята букса и запой кабелчетата директно. Там е само една ключе "тук има , тук няма" тоест няма точно определено положение на кабелите, че да се повреди нещо
Не се допитваи до хора продаваши части втора ръка ако освен не са ти добри приятели. Винаги ще се опитат да те набутат. Отиди до магазина и попитаи за конкретната част. Пък ако е сразлична букса и не ти се дават пари за нея то просто си отрежи твоята букса и запой кабелчетата директно. Там е само една ключе "тук има , тук няма" тоест няма точно определено положение на кабелите, че да се повреди нещо

- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Датчик за задни светлини за голф 4
flipicha написа:Колеги като вклиуча първа скорост ми светкаше отвреме на време светлините за заден.Явно датчика се ебава та съм го махнал.
Да знаете от къде мога да намеря такъв или нещо морги да знаете за втора употреба за София
а защо си го махнал? сигурен ли си че е било от него? при мен си работеше, само едното от кабелчетата се беше прекъснало....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”