Такса център е пълна глупост да направят паркинги и пътища, а и нали плащаме акциз - това не е ли такса (лукс),
може например целия център да стане синя зона - пак е добре. Лошото е че разни мизерници от министерства и други сухари от
центъра ще се уредят с пропуски ... Мисля че е достатъчно да се вдигне малко цената на бензина и нафтата и да не може всеки
щофьор да краде нафта , да се стимулира малко газта и метана (екология) и всичко ще се нареди.
Такса център
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Тая такса е пълна глупост. Аз работя в центъра продавам части за Американски таратайки. И искат да ми кажат всеки ден да им давам по 10лв. за да отида на работа/началството няма да приеме те да ги плащат/ пък и всеки мой клиент който идва до магазина трябва да дава и той пари за да дойде до мен да остави още пари. Е къде отива пазарната икономика?
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kaizer Soze написа:То пък като че ли сега няма задръствания...центъра е блокиран.
Да слагат такса не само за центъра ами и за София изобщо. Който няма пари да си кара колата където няма такси или в която община си плаща данъка и.
Писнало ми е от мрънканици за скъпотия - сека жаба да си знае гьола, като немаш пари за парно или такса ще ходиш където можеш да си плащаш.
Ти наистина ли го мислиш или е така за спорта ги говориш тия>И този пример с парното "рулира" при положение,че сметките са незаконни(напиши в гугъл "Кърлев" и чети). А само да ти кажа,че в центъра винаги е било скъпо да се живее и винаги ще бъде,но те се опитват да го направят невъзможно. Това се прави с цел масово да се продават жилища в центъра и по възможност да се освобосят парцели за молчета. Та центъра го удрят с по-високи данъци и по-скъп живот от край време,а сега и още две дини слагат(бинетката за паркиране и таксата). Но за мен много хора няма да я плащат тази такса и ще има физ.саморазправи по простата причина,че си е бая незаконна. А и само да питам такситата,които ще превозват клиенти,маршрутките и градския транспорт ще плащат ли тази такса?
И последно или имаш безбройно много кинти или не живееш в центъра! А и само да ти кажа,ако въведат такса Евро 4/5 пак ли ще кажеш,че мрънкаме? Ама кат гледам на голфу и 5 катализатора да сложиш нема да го направиш евро 4.
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BastunSelski написа:Ти наистина ли го мислиш или е така за спорта ги говориш тия>И този пример с парното "рулира" при положение,че сметките са незаконни(напиши в гугъл "Кърлев" и чети). А само да ти кажа,че в центъра винаги е било скъпо да се живее и винаги ще бъде,но те се опитват да го направят невъзможно. Това се прави с цел масово да се продават жилища в центъра и по възможност да се освобосят парцели за молчета.
Сам ли го измисли или някой ти помогна ...

- dbanchev
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата Bastun Selski е много прав! НИе сме си виновни, че търпим да ни третират като овце и всичко, което кажат ония горе да го приемаме безропотно! Ако срещу всяка глупост наложена от управниците ни, която нарушава личните ни интереси и свободата ни като граждани се изправим със здрава ръка няма да си правят малоумните своеволия! Границата на търпимост в БГ отдавна е мината, време е да се изправим и да не позволяваме на малоумниците да ни доят като животни!

dbanchev написа: Границата на търпимост в БГ отдавна е мината,
ако това беше вярно - отдавана да се лееше кръв по улиците
българина няма търпимост - има овчедушие, простащина и абсолютен егоизъм!
когато опре до личната му кочинка е много ербап - да му е лъскаво и подредено, а след входната врата - нека е сметище !
За обща кауза - не го търси
от ден на ден се убеждава, че е точно така и нещата все по-зле стават
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:Отивам в Пловдив.Приятно,малко скапани улици,ама ще ги оправят.Иначе ,чисто подредено.
И те така да стане навсякъде

А улиците, особено павираните, в Пловдив са под всякаква критика. Тъпото е, че има главни булеварди (павирани), които въпреки всичко дори не си правят труда да "пренаредят".
Мене ми е интересно какво ще стане, когато управниците на останалите по-големи градове, като Пловдив, Бургас, Варна, Русе и т.н. си кажат "я па тия софиянци ше си слагат такса център за да смучат повече, ми аре и ние шЪ си сложим!!!". Тогава к'во правиме? Всичко по селата? Ми и там ако я сложат?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Bobi_S13 написа:Тая такса е пълна глупост. Аз работя в центъра продавам части за Американски таратайки. Е къде отива пазарната икономика?
Колега Боби, пазарната икономика е където е и в Лондон и много други европейски градове. Града не е направен за теб и да е удобно на теб. Трябва да е удобно на болшинството хора.
Като не можеш да си позволиш 10 кинта за вход, ще ходиш с трамвай, метро, хеликоптер или каквото там ти е по джоба.
BastunSelski написа:...
Радвам се, че във форума има поне един човек, който си признава, че е бастун и е от село. Това е хубаво, пък и "Айнщайн" никак нямаше да ти отива.