Асферични огледала за Б3/Б4, подгреваеми или не? И откъде?
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
izzo написа:Добре уебдуденце, като не разбираш че въпроса ми е ОТКЪДЕ да купя, а не КАКВО да купя, не спори.
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2345442 Това може да ти е полезно! Моля не се заяждай! Купи си ги от морга (ама в USA май няма да намериш за такива огледала) ! Ако искаш и от някой дилър на VW ако ги имат! Като си идваш в България огледай тука по моргите!
- Tedo-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
неотдавна някви гадове ми счупиха огледалото /и издраха цялата лява страна с пирон/... та след това мой приятел с автосервиз ми намери някакво италианско стъкло с нагревател за 25лв, обаче... е обикновено и човек като е свикнал с хубаво /асферично/ е много търсене, щото сляпата зона на обикновеното е много по-голяма... трябваше ми поне 1 седмица да свикна...
-
RRusev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мда, оправихме го и този проблем.
С дърпане става работата, само че внимателно да не се огъва огледалото.. Доста дърпане, тъкмо мислех да спра, за да не го счупя, и двете щифтчета от моята страна излязоха, което даде добър достъп до откаченото кабелче.
Благодаря много да ъкъла, пък който останал без широк ъгъл останал
Я сега кажете защо подгрева на задното стъкло има 10-11V на двете кабелчета в двата края на прозореца, а не грее...
С дърпане става работата, само че внимателно да не се огъва огледалото.. Доста дърпане, тъкмо мислех да спра, за да не го счупя, и двете щифтчета от моята страна излязоха, което даде добър достъп до откаченото кабелче.
Благодаря много да ъкъла, пък който останал без широк ъгъл останал
Я сега кажете защо подгрева на задното стъкло има 10-11V на двете кабелчета в двата края на прозореца, а не грее...