Приятельо, първо поздравления за избора. Аз съм с такъв от почти три години и съм много дзоволен. Значи, препоръчвам ти го да гледаш някъде 85, 96 г нататък, просто защото е по-нов.

Иначе имат само едсо много слабо място, което е познато за всички тройки - елстъклата. Забрави да имаш добре работещи стъкла. Глидай да работят добре при покупка за да не тпръгваш веднага по майстори - скъпо взимат и нищо не правят, поне при мен така се получава. Иначе оглидай тенекиите за различна боя за да разбереш къде е удрян ако е. Принципно на тези години не може да не е ставала някоя беля. Кат го оглеждаш проблай задните амортисьори, които абсурд да са здрави, но поне ги виж колко лягат, съвет - не ги прави ако са отишли, няма смисъл, освен ако ще правиш гонки с висока скорост. Дори да са изпуснали са си достатъчно стабилни при нормално шофиране. Кат я запалиш гледай дали държи стабилни обороти на празен ход, около 900. По принцип ако харесаш някоя я закарай да видяд тялото окачване и на ваг-ком, за да се разбере има ли проблеми с компютъра. Грешки и пр. По мотора виж дали се омаслява, щото може да е знак, че трябва да се смени гарнитурата. Има и един спицифичен белег, ако е карана много (доста повече от написаното на километража) лостът на скоростите има доста голям ход напред и назад в или извън предавка. Това лесно се прави, до колкото знам, но все пак може да тин е индикатор. За това се сещам засега, успех!