Кофти случка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
Кофти случка
Днес цял ден се возих с голфа и страшно много се изкефих на снега. Небяха ръчни не бяха поднасяни.Общо взето голям кеф си беше.Най накрая се прибирам аз и вкарвам колата в гаража, обаче отам некъв пич с голф ми вика: ае бате даи на задна през входната врата та да мога да излеза защото си ми запрачил пътя. и аз понеже съм толерантен към хората които карат голф излизам на задна.и тък се сговнясаха с извинение нещата.излизам аз и така излезох че левия калник издаде доста неприятен звук и се одра в едното крило на врата. слизам аз. псувам като каруцар, а сърцето ми ме боли направо. драскотината не е голяма но все пак я има/2 линии по 3 см дължина и 1 мм щирочина / имам подобно нещо и на десния калник и на дясната врата.утре ше я карам на гримьор да видя колко ще ме дерне да ми ги оправи тия дефекти по боята.а междодругото колко да си приготвя има ли някои идея ?
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
не мисля да минавам скоро време покрай софия защото нямам толкова пари за бензин а ако ги имах с радост бих дошъл да се видим или ако нямам време примерно бих я пробоядисал тук в вд. идеята ми беше колко пари евентуално взимат бояджиите за поправяне на такива дефекти ? да каже някой ако се е сблъсквал с подобно нещо/врата примерно
/ а иначе каква е тази паста за която говориш dready? цвета ми е тъмносив металик.предполагам че ако с тази паста може да се реши проблема - без боя (само грунд ) мога да си я набавя от ОМВ или Шел

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”