а Боби Михайлов (при цялото ми уважение) от кво точно е останал доволен няям идея
СЪПЕРНИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
bluefen написа:ми ...........ако Стоичков продължава да е тренер няма да се класираме. Не че имам нещо против него велик футболист, но за тренер му е раничко все още. Иначе групата е много сложна, за първото място е ясно, но другите отбори не са непобедими
Успех и дано ни радват повече а ние ще Beer
да де не че имаш нещо против ама нали си левскар
не почвам спор ама не си прав...
ша са класираме момци
само холандия са трудност
ще видите
слагам каса бира...
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ударихме бонус с румънците - все пак във втора урна бяха отбори като Испания и сие...
Холандците ако се надъхат, ше ни сцепят шортите. Тук е много важно, според мен, да играем на В. Левски с тях към края и те вече да са се класирали и да не се напъват толкоз, че поне като домакини да ги бием.
Лошото е, че "слабите" отбори в групата не са от най- слабите. Което може да се окаже и добре, щото може да вземат точки на отбори, с които се борим за класиране, но може да вземат и на нас...
Абе българи юнаци и тва е... ние пак сме на стадиона...
Холандците ако се надъхат, ше ни сцепят шортите. Тук е много важно, според мен, да играем на В. Левски с тях към края и те вече да са се класирали и да не се напъват толкоз, че поне като домакини да ги бием.
Лошото е, че "слабите" отбори в групата не са от най- слабите. Което може да се окаже и добре, щото може да вземат точки на отбори, с които се борим за класиране, но може да вземат и на нас...
Абе българи юнаци и тва е... ние пак сме на стадиона...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”