РЕМОНТ, ДРЕБНО ОСВЕЖАВАНЕ НЕ Е ПРОЕКТ!!!

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 13 окт 2008 16:54

Smoke написа:
Vizor написа:ако се съгласят всички да е по наше усмотрение ще е добре
прозвуча все едно си царя на джунглата :twisted:

а ти се изказа неподготвен
целта е да се отсеят "фаровете" от хората, които знаят, разбират и искат да ни покажат как става :)
а иначе мога да ти кажа едно много важно нещо
едноокия в света на слепите е цар ;)

Потребителски аватар
nasodotcom
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nasodotcom » Пон 13 окт 2008 17:06

А визи за проектиране ще издавате ли предварително :?: :banana spam
Според мен в проекти трябва да са само коли с доработки по визия или мотор, и то не боя или ремък ами нещо по-сериозно. Или пък пълна реставрация без какъвто и да било тунинг пак си е тунинг :roll: Също така и много снимков материал, дори изискване за брой снимки. Описание на проекта, идея, реализация, срокове, марки части и т.н...ама аз не разбирам много от администраторска работа де, и проекти за коли не пиша, само други, тъй че ми е все едно :!:

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пон 13 окт 2008 17:47

според мен хората които искат да пускат проекти трябва да са наясно че неможе за едно нещо(фарове,маска)да пускат ПТРОЕКТ и после 10стр.--- "амио смятам да сложа това или онова и тва да купя хуу ли ше седи ама немам лев сега..."
и да се пълни раздела с един куп проекти които я ше продължат я не.
начи-почваш си проекта без да пускаш тема и като направиш 5-6-7 промени и вече си готов да направиш другите или имаш въпрос на който УСЪРДНО СИ ТЪРСИЛ отговор и не си намерил тогава пускаш темата и питаш показваш и т.н.
поне аз така мисля и така смятам да направя ако ме огрее слънцето за проект.

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Пон 13 окт 2008 18:00

Vizor написа:.....обаче винаги ще има недоволни, че колата им не е в проекти :).....

Значи Вайзоре тука искам да ти упонирам малко - каквото и да направите/ненаправите все ще има недоволни, дето се вика вие затова сте модове :wink: така че смело напред

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пон 13 окт 2008 18:54

Vizor написа:
sin orel C20XE написа:
Tyan написа:няма и да има :) щото има си шампионат ...там се рацерства ....

Има разлика между улични гонки и писти! :idea:

Най-бързи има на пистите и по драг състезанията.. на улицата има най-умрели. Надявам се разбираш какво имам предвид

Колко пъти в месеца,можеш да си начешеш крастата,да си порвериш колата колко върви на писта след определени модове?Говоря за коли,които се карат ежедневно :idea: а не обезобразени драгаджиики!
А за разликата я знам,в по-късните часове няма толкова движение и се подбират местата! :idea: А ако се плеснеш и на писта и на улицата с голяма скорост няма огромна разлика! :?

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пон 13 окт 2008 19:23

човек ти сериозно ли говориш.тук не ставяа въпрос за безопасността само на шоферите дет се гонка а за всички останали водачи и пешаци.те по ралитата се трепят зрители дето уж организация и сичко има пък за улицата да не говорим.мен ми е ясно че уличните гонки винаги ше ги има ама да се толерират по форумите не ме кефи
тва го има само в тунинга.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 13 окт 2008 19:26

"Уличен" раздел няма по ред причини:

1.Форума цели изчистен вид и всякакъв вид такива "забавления" подронват авторитета,водят единствено до неприятности и тн.
2.Да се избягнат лапешки писания тип : нямаш шанс с калибрата на брат ми ,един приятел ,чичо му ...
3.И не на последно място безрасъдността на този вид "спорт"

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пон 13 окт 2008 19:43

а бе защо ми е заключена темата :roll:некой да ми даде нормално обяснение защо мойта е заключена

Потребителски аватар
alpine_j
Автомобил: Golf Country
Двигател:

Мнениеот alpine_j » Пон 13 окт 2008 19:50

Във вортекса има една тема
"What did you do to your Mk1/2/3/4/5 do today?"

Мисля ,че е подходящо решение. "Какво направихте на Вашия VW днес"

:lol: :lol:

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пон 13 окт 2008 19:55

alpine_j написа:Във вортекса има една тема
"What did you do to your Mk1/2/3/4/5 do today?"

Мисля ,че е подходящо решение. "Какво направихте на Вашия VW днес"

:lol: :lol:

ЕКЗАКЛИ---тва ше е мноо добре ако се напрай

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Пон 13 окт 2008 20:03

не бе аз просто искам да знам защо точно мойта е заключена
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=108830
.да беше нещо от сорта на "как ше изглежда ако....."аз си правя колата и ми заключвате темата.,да не би да не е проек или освежаване или както искате го наречете .не е спам,има си обяснения и снимки и прочие,и части от къде и каква е целта,:evil:
може би има нещо общо с това че съм от ПК,некви теми безмислени по целия форум се ползват само за спам и не са заключени......

Потребителски аватар
Snoopy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snoopy » Пон 13 окт 2008 20:25

nigga написа:не бе аз просто искам да знам защо точно мойта е заключена
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=108830
.да беше нещо от сорта на "как ше изглежда ако....."аз си правя колата и ми заключвате темата.

Колега... аз съм глупав и пак се досещам, че е заради многото безсмислени поздравителни мнения в темата. :)
Другия фактор е, че е покрай останалите несериозни полуподобни, затова си го отнесъл с кюпа - но това е мое мнение.

Лично аз чета всяка вечер този раздел и много рядко излизам извън него. В тоя ред на мисли съм съгласен с предложението на Vizor - да остане Tuning & Motorsport, и в него да се пускат несериозните теми тип - сложих си пейка, смених си топката на скоростния лост, боядисах си рамената на чистачките, НО да има под раздел - Проекти, в който (ПАК както Vizor каза) да влизат само темите, които имат или достатъчно обяснения по подобренията или работата по колата е достатъчна за да може да се нарече тЮнинга - проект.
Разбира се модераторите ще избират кои теми да влизат там, но имам и едно друго предложение - който е недоволен, че не фигурира там пуска анкета в раздела - гласува се явно, а не анонимно, понеже знаем, че всяка нова регистрация е нов глас - и резултатът за определено време решава спорът между модераторите и протестиращия. :)

Разбира се това са само размишления на един пубер, който ви чете по цели нощи и не сте длъжни да взимате предвид мнението му.
Поздрави! ;)

Потребителски аватар
fast_t
Автомобил: VW Corrado G60 1992
Двигател: PG

Мнениеот fast_t » Пон 13 окт 2008 20:25

gad3n_ написа:теми от рода "изкърпих единичката"

Това наистина ме засегна! Има теми от рода "изкърпих си двойката(тройката)", но няма подобни за единички! :)
Vizor написа:целта е да се отсеят "фаровете" от хората, които знаят, разбират и искат да ни покажат как става

Кой ще дефинира понятията "знаят" и "разбират"? Да не се превърне в раздел "изчистен тунинг"(защото реално погледнато боядисването на брони и изравянето ръбовете на каници не е тунинг)? Според мен основният проблем не е в многобройните теми, а в хората които обичат да пишат: "браво, супер си, давай смело" или "само тая пейка нещо не ми харесва" или "най-добре си е по-изчистено". Ако авторът изрично не е пояснил, че иска съвети, защото е почнал нещо пък чака още 100 мнения за да го завърши, няма смисъл от напразно вливане на кураж. Надявам се, че такива хора ще прочетат тази тема!

Последна промяна от fast_t на Пон 13 окт 2008 20:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 13 окт 2008 20:35

Мисля, че каквото и решение да се вземе винаги ще има ощетени, но най-малко ще са ако има раздел "Какво направихте на Вашия VW днес" !

P.S Искам да обърна внимание на многооважаваните от мен модове и админи да не забравят главната цел на един форум..смисъла от съществуването му, а именно обменяне на информация, свободно общуване на всички превърженици на марката и обмяна на информация между тях.....не ми се иска това място да се превърне в нещо като книга от 70-те подложена на обсъждане от партиините членова на болитбюро с цел цензура..и премахване на думи заплашващи и оронващи престижа на партията.. Винаги има изход..стига да се помисли както тябва.

Последна промяна от Stoi на Пон 13 окт 2008 20:44, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 13 окт 2008 20:36

ФАКТ е ,че в началото всички бяхте скочили на leonardo_vd ,като си мислехте ,че е поредния "запалянко" с извинение ,а сега всички : "Браво, браво..." . Затова ми е чудно как ще прецените нещо без да знаете развитието му????

Върни се в “Оптичен тунинг”