Колега... аз съм глупав и пак се досещам, че е заради многото безсмислени поздравителни мнения в темата.
Другия фактор е, че е покрай останалите несериозни полуподобни, затова си го отнесъл с кюпа - но това е мое мнение.
Лично аз чета всяка вечер този раздел и много рядко излизам извън него. В тоя ред на мисли съм съгласен с предложението на Vizor - да остане Tuning & Motorsport, и в него да се пускат несериозните теми тип - сложих си пейка, смених си топката на скоростния лост, боядисах си рамената на чистачките, НО да има под раздел - Проекти, в който (ПАК както Vizor каза) да влизат само темите, които имат или достатъчно обяснения по подобренията или работата по колата е достатъчна за да може да се нарече тЮнинга - проект.
Разбира се модераторите ще избират кои теми да влизат там, но имам и едно друго предложение - който е недоволен, че не фигурира там пуска анкета в раздела - гласува се явно, а не анонимно, понеже знаем, че всяка нова регистрация е нов глас - и резултатът за определено време решава спорът между модераторите и протестиращия.
Разбира се това са само размишления на един пубер, който ви чете по цели нощи и не сте длъжни да взимате предвид мнението му.
Поздрави!