Неон в купето

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Неон в купето

Мнениеот Vencitu » Пон 13 окт 2008 17:32

Здравейте,колеги.Искам да питам каде да сложа неона които съм планирал да зема от страната на шофиора под седалката няма каде а пук под таблото не става защото там са бушоните и не мога да измисля място да го сложа моля за помощ! очаквам отговори от колеги които са с неон в купето.

Потребителски аватар
Mamaligar
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Mamaligar » Пон 13 окт 2008 18:05

примерно над педалите
Изображение

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Пон 13 окт 2008 18:22

ама искам точното място да ми кажете понеже бущоните няма как да пробия дупка да кажем и да го сложа или ако може да ми кажете с какво да го захваане без да пробивам и такива работи :)

Потребителски аватар
peyu
Автомобил: Passat B7
Двигател:
Контакти:

Мнениеот peyu » Пон 13 окт 2008 19:11

ползвай търсачката!

Потребителски аватар
hristov_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristov_GL » Пон 13 окт 2008 20:29

еми невинаги става само по лесния начин .... след като имаш толкова голямо желание да имаш лампи в купето ...става с преправяне на пластмасите над педалите (съответно и под жабката) ...под преправяне разбирай рязане и т.н. обаче скрито ,а не да отвориш една дупка по средата и после .... иначе неон може да сложиш на мястото където слагат трети стоп .... ако си с черни джамове става велико ..... но ти трябва една черна лентичка да му залепиш отпред ,че да не те дразни като гледаш в огледалото ..... другаде ... под седалките и да свети долу в краката на задностоящите ...... аз имам едно проектче да набутам във всяка дупка на парното по 4 5 диода и да светят ... така ще е много яко ... ама да не се виждат самите диодчета,нещо като скрито осветление ;) разбираш ли ,където и да сложиш лампа старай се да не се вижда самата тя .... това е смисъла на играта ;) ай успех и чакаме снимки ;)

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Пон 13 окт 2008 20:39

[quote="hristov_GL"]еми невинаги става само по лесния начин .... след като имаш толкова голямо желание да имаш лампи в купето ...става с преправяне на пластмасите над педалите (съответно и под жабката) ...под преправяне разбирай рязане и т.н. обаче скрито ,а не да отвориш една дупка по средата и после .... иначе неон може да сложиш на мястото където слагат трети стоп .... ако си с черни джамове става велико ..... но ти трябва една черна лентичка да му залепиш отпред ,че да не те дразни като гледаш в огледалото ..... другаде ... под седалките и да свети долу в краката на задностоящите ...... аз имам едно проектче да набутам във всяка дупка на парното по 4 5 диода и да светят ... така ще е много яко ... ама да не се виждат самите диодчета,нещо като скрито осветление ;) разбираш ли ,където и да сложиш лампа старай се да не се вижда самата тя .... това е смисъла на играта ;) ай успех и чакаме снимки ;)[/quo
да кажа аз,понеже имам,има вариант който минава и без рязане и т.н само откъм шофьора има малко преправяне ако иска да е скрита,а иначе откъм дясната страна закрепия навътре под таблото нито ще се вижда нито нищо става супер....

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Пон 13 окт 2008 20:42

еми ще видя какво ще мога да напрая и когато сабера кеш ще пускам снимки на това което съм направил!

Потребителски аватар
светослав12345
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот светослав12345 » Пон 13 окт 2008 21:30

колега,върви в магазин в който продават диоди и др. такива ел. гъдели НАЙ-вероятно трябва да има едни лентички с по 3 диода и няква джиджавка забравих как се наричаше да ги прави на 12v плочката с диодите е с 2-но залепящо тиксо.Струва не повече от 1,50лв вързваш го към плафона пр или където ще го ползваш и колкото изкаш да ползваш става перфектно НИЩО не дупчиш и завиваш по колата като ти писне разлепяш няма следи.Има и др. ако изкаш сила на светлината но са скъпи 35лв метъра с много малки диоди и свети много силно но за това което изкаш 1-вите ще ти свършат достатъчно работа за другите от 35 лв питай колегата от Рс дали му харесват при мене Успех :wink:

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Пон 13 окт 2008 21:43

еми колега вече сам си харесал неони с точни размери :) даже събера ли пари веднага да си ги поръчам. :) даже ще поръчвам 4 броя неони 1 за багазника 1 за задни седалки и 2 за предните и всичко ми излиза кам 110лв. 4-те неона когато си ги поръчам и ги поставя непременно ще пусна снимки.даже вече имам готови идеи как да се закрепят просто проблема ми беше шофиорската страна :) мерси много за идеите и мненията даваите още за да има повече идеи ..

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Пон 13 окт 2008 22:25

преди и аз голям мерак но след време ми омръзнаха бях сложил котешки очи светеха зелено доста газарско стана ама ми омръзнаха и в жегите се разлепиха и аз ги махнах :wink:

Потребителски аватар
светослав12345
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот светослав12345 » Вто 14 окт 2008 20:41

Успех колега :wink: ще стане яко със сигурност съжелявам че нямах снимки да ти пратя но твойте със сигурност ще станат не по малко хубави ;) пращай после да се кефим :lol:

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Вто 14 окт 2008 21:05

еми колега щом сложа първия неон веднага качвам снимки! :) да му се порадвате и вие :P

Потребителски аватар
ceslav
Автомобил:
Двигател:

Re: Неон в купето

Мнениеот ceslav » Пет 06 ное 2009 20:45

Може да са малки светодиоди на задните колонки отвътре , ако е Г3 ще е супер!

Последна промяна от ceslav на Чет 12 ное 2009 0:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
little_2pac
Автомобил:
Двигател:

Re: Неон в купето

Мнениеот little_2pac » Нед 08 ное 2009 23:29

венци не си ли от поморие :?

Върни се в “Направи си сам!”