Въпросами е следниа искам да си потъмня стъклата на пасат 2-ка.Чел съм и съм чувал че фолиото се лепи с вода + веро продвах стана обаче проблема е че се появява нещо като въздух ( след като избутам въздуха) и е светло
Стъкло
[Стъкло2
(това е прозореца на стаята понеже ме мързеше да хода да снимам до колата но там е същото) искам да попитам от какво става така пробвал съм с 4-5ролки различно фолио но ефекта е същиа също така съм пробвал да го лепя с препарат за миене на стъкло( разбирасе преди да залепа фолиото измивам стъклото хубаво след което пръскам и фолито и стъкло) Та от какво се получава така ианче фолито седи залепено там няма въздух това се появява малко след което избутам въдуха.Ако има някакъв друг начин за потъмняване кажете.
Тъмни стъкла
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Колега съвет,ако искаш пробвай!Вземаш препарат за прозорци ама хубав не нещо от 1,50лв, вземи медикс или от сорта,ефтините правят кофти петна!взимаш вестник изчистваш хубаво дадения прозорец, вземаш фолиото отлепяш само една малка част пръскаш с препарата фолиото само, лепиш на около 1см под ръба на стъклото да не стърчи и да не влиза въздух,пръскаш фолиото и отвънка(зане се надраска като изглаждаш),почваш лека по-лека да изглаждаш(в една посока постепенно) с кърпа или гумена щпатулка и така лека по-лека по-малка част отлепай и изглаждай Фолиото(ще стане хубаво).Вземи и сешоар,защото няма начин да не се получи някое малко балонче,със сешоара ще се махнат!само гледай да не духа да си на завет,че като напръскаш с препарата залепват прашинки или косъмчета и после се виждат!Успех и Поздрави! 

S.Raikov написа:Колега съвет,ако искаш пробвай!Вземаш препарат за прозорци ама хубав не нещо от 1,50лв, вземи медикс или от сорта,ефтините правят кофти петна!взимаш вестник изчистваш хубаво дадения прозорец, вземаш фолиото отлепяш само една малка част пръскаш с препарата фолиото само, лепиш на около 1см под ръба на стъклото да не стърчи и да не влиза въздух,пръскаш фолиото и отвънка(зане се надраска като изглаждаш),почваш лека по-лека да изглаждаш(в една посока постепенно) с кърпа или гумена щпатулка и така лека по-лека по-малка част отлепай и изглаждай Фолиото(ще стане хубаво).Вземи и сешоар,защото няма начин да не се получи някое малко балонче,със сешоара ще се махнат!само гледай да не духа да си на завет,че като напръскаш с препарата залепват прашинки или косъмчета и после се виждат!Успех и Поздрави!
колегата го каза много добре но и препарат от 2лв става и искам да допьлня (НЕ бьрши стаклото с парцал) оставя влакна след като го направиш тва наи сигурния на4ин да не се надраска нали имаш спакли4ки в комплекта овии я с парцал4е много по добре е (ама не да стане супер меко) просто 1 слои парцал и става

Е по принцип тва за парцала го знам за това имам една гюдерия и с нея препарата е medix пръскал съм по много що то си мисля че съм сложил малко и за това става така но същото пръскал съм и по малко пак същото но ще пробвам както каза колегата да го отлепя и наново лека по лека ( иначе не съм голен въздуха бързо
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
почистваш стъклото.. мокриш с препарата стабилно (може и да не е от най скъпите..) налагаш добре фолиото-режеш готочно по стъклото-почистваш си стъклото отново с вестник за всеки случй да си сигурен че няма прах и отново с препарата го пръскаш.. разлепваш фолиото и го лепиш нацяло след което с шпатулката(ракел-а) които обвиваш с парцал тънко или лепиш едно хартиено тиксо на върхъ и се мяташ да изкарваш водата на принципа на "рибената кост" (от средата навън) след което ти остават някакви петна леки които не трябва да те притесняват!!!!(просто нямам как да изкарате абсолютно всичката влага тя се маха при пълното изсъхване и не остават "балончета") ако имаш под ръка пистолет за горещ въздух (за предпо4итане пред сешуар защото става доста по бързо и качествено) и внимателно от далеко нагряваш фолиото особенно по краищата за да залепне както трябва (докато нагряваш е добре и да го минаваш със ракела за да го притиснеш добре)
ако си нетърпелив да го чакаш да изсъхне добре и да няма петна,като го понагрееш 5-10 минутки равномерно и става като заводско
извинявам се за повторения с колеги,но се постарах да напиша последователно всичко за колегите новобранци които ще прегледат темата
! надявам се да сте ме разбрали! успех 
ако си нетърпелив да го чакаш да изсъхне добре и да няма петна,като го понагрееш 5-10 минутки равномерно и става като заводско

извинявам се за повторения с колеги,но се постарах да напиша последователно всичко за колегите новобранци които ще прегледат темата

-
- Автомобил:
- Двигател:
- didko_902
- Автомобил:
- Двигател:
...
Еми аз ти предлагам да пробваш със сешоар.Ако не се махнат петната,предполагам,че фолиото е менте.Аз су лепа с обикновенно,което струва от 3,50 до 4,50 лв в отделните магазини. 

- didko_902
- Автомобил:
- Двигател:
....
От къде си колега ?
- didko_902
- Автомобил:
- Двигател:
....
Еми можех да помогна за стъклата на колега ,ама аз съм от Свидня чак,на 5 километра от Своге хихи