Според мен при такива ситуации трябва да има мод едит:
Може ли по IP адрес да открия къде живее някой???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
driver написа:IP адресите на измамника са:
77.85.110.126
90.154.177.63
Това което разбрах до сега за него е:
град Несебър
Щерион Мартинов
0886905297,0883306243
А знаеш ли,че за това написаното могат да те осъдят и да платиш бая парици....че и целият форум да си изпати заради тебе!!!!
Не знам защо продължава тази тема когато нещата отиват на зле.....
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
DragoGT написа:абе от кучета може да не разбирам
ама за това което е написано никой копче не може да каже на никой
две имена град и телефони нищо не е това...
Не е за имената бе хора...този човек е наречен в публичното пространство и то писмено измамник....ами ако се касае за друг човек...
Обида в публичен сайт...напълно доказуема..един граждански иск и човечецът може да спечели някой лев....
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
спокойно
засега няма драма
в щатите могат и да осъдят автора на темата че нарича уважаемия продавач измамник за КЛЕВЕТА;
то и тука може, но е толкова хипотетично как ще стане доказването и какви пари може да вземе, че няма смисъл даже и да го говорим
наистина политически коректно е да го наречеш "аз имам съмнения, че този ме излъга"....
засега няма драма
в щатите могат и да осъдят автора на темата че нарича уважаемия продавач измамник за КЛЕВЕТА;
то и тука може, но е толкова хипотетично как ще стане доказването и какви пари може да вземе, че няма смисъл даже и да го говорим
наистина политически коректно е да го наречеш "аз имам съмнения, че този ме излъга"....
а пък Малкия е педерас ... и сега всеки, който се чувства малък, да ме съди за клевета в публичното пространство ли ?! ... то ако нещата ставаха така...
до тук никакви лични данни не са изнесени, още повече ако са намерени в гугъл, ама това няма значение, темата си получи отговора, редно е да се заключи.
до тук никакви лични данни не са изнесени, още повече ако са намерени в гугъл, ама това няма значение, темата си получи отговора, редно е да се заключи.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”