Кьде в Пловдив мога да си купя истински тампони лемпфьордер за двигателя?
mod edit: dobrinb

Къде да намеря истински тампони за двигателя на В3 в Пловдив
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма нищо по качествено от частите които са произвеждани с оригиналния номер щампи и т.н. Мога например да заявя че колегата който търси тампон ще е много по доволен ако намери някой читав втора ръка ОРИГИНАЛЕН точно такъв (1988-1993) отколкото нов лемфордер боге,сваг или нещо друго. Оригиналните части също се скапват някога но със сигурност са правени да държат много повече.Самата изработка и външен вид го доказват в сравнение с новите които се предлагат. Моя оригинален тампон наистина се беше предал вече купих няколко вида след това е подскачането на мотора беше една идея по слабо от скъсания оригинален.
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stenly написа:Няма нищо по качествено от частите които са произвеждани с оригиналния номер щампи и т.н. Мога например да заявя че колегата който търси тампон ще е много по доволен ако намери някой читав втора ръка ОРИГИНАЛЕН точно такъв (1988-1993) отколкото нов лемфордер боге,сваг или нещо друго. Оригиналните части също се скапват някога но със сигурност са правени да държат много повече.Самата изработка и външен вид го доказват в сравнение с новите които се предлагат. Моя оригинален тампон наистина се беше предал вече купих няколко вида след това е подскачането на мотора беше една идея по слабо от скъсания оригинален.
Специално за тампоните за двигател подкрепям 100%!!! ИЗСТРАДАНО Е И ОТ МЕН!
За втората употреба не съм съгласен с колегата, има части които можеш да си купиш втора употрба но според мен тампоните не са от тях. Части които нямат амортизация като ламарини пластмасарии и т.н. Като си взимаш тампон втора употреба все едно взимаш тампона на колегата който е изхвърлил не защото е здрав. Това е мое мнение и никой не ангажирам с него
а за тампона доволен съм от тампоните на FEBI фирмата се казва Манимпекс адреса на магазина е Бул. "Кукленско шосе" No 21;
032 671 626; 032 671 636 и Бул. "Васил Априлов" No 158 г
032 941 915; 032 941 925

032 671 626; 032 671 636 и Бул. "Васил Априлов" No 158 г
032 941 915; 032 941 925
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само познайте колко истински са тези части и колко общо имат с Германия:) Заводите които правеха преди оригиналните части за тези автомобили вече правят части за новите моделии отдавна нашите коли са на много задни позиции,следователно производството е изнесено кой знае къде.
В случая най-доброто решение е усилен пърформанс тампон за мотора от някоя западна тунинг фирма. Има хора които знам че правят тампони,изливат ги по някакъв начин но тука не съм запознат с тях.
В случая най-доброто решение е усилен пърформанс тампон за мотора от някоя западна тунинг фирма. Има хора които знам че правят тампони,изливат ги по някакъв начин но тука не съм запознат с тях.
- zdravko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
radotom написа:brabus написа:Има и оригинално в Порша Бг,...
По този повод- заден тампон на двигателя (KR, 9A, 2E)- 374.50 без ДДС...
Е не ми се понрави, взх друг, по-евтин, ама сега не ми се нрави тресенето при тръгване...
Радо, кой заден - десен или ляв? Ако е десен, и аз точно него взех от морга, защото новия (Лемфьордер) беше над 300 лв., а с новия (марка ВАЙКО) така тресеше на празен ход двигателя, че ме засърбяваха ръцете като държа волана

Последна промяна от zdravko на Чет 16 окт 2008 14:34, променено общо 1 път.