Каде е крушката за пепелника на Г3
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Каде е крушката за пепелника на Г3
Колеги може ли някой да ми каже каде се намира крушката за паплника и как се сменява търсих в търсачката но неможах да открия нищо ако съм пропуснал някоя тема моля да ме извините. Мерси предварително.
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: Каде е крушката за пепелника на Г3
rosen79 написа:Колеги може ли някой да ми каже каде се намира крушката за паплника и как се сменява търсих в търсачката но неможах да открия нищо ако съм пропуснал някоя тема моля да ме извините. Мерси предварително.
като разглобиш врътките на парното и свалиш целия панел на пепелника, от вътрешната страна ще видиш в една кафява пластмаса се намира самата лампа, лампичката се ЗАМЕНЯ, като отвориш пластмасата тя е от две части (Квадратна и кръгла набити една в друга), и след това с клещи издърпаш клемичките, заменяш лампичката и по обратния ред
-
el_nino
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rosen79 написа:Ех Кире отзивчив както винаги ще ти се обадя.Опитах да сваля врътките на парното свалят се но колеги тук ми казаха че крушката на запалката осветява и пепелника но май не е така защото запалката свети а пепелника не
И при мен е така още повече че крушката на запалката е от другата страна а не от страната на пепелника .... и аз много време се мъчих да намеря крушката на пепелника и се отказах .... немога да си обясня от къде трябва да свети този пепелник !
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
!!!
Махаш пепелника и с една кърпа и препараъ за прозорци изчистваш горната част на отвора в който се поставя пепелника.
От многото цигари и пепелта се е зацапала светоотвеждащият плексиглас.
Не очаквай кок знае колко светлина в пепелника,но през ноща си се вижда...
УСПЕХ!!!
Не очаквай кок знае колко светлина в пепелника,но през ноща си се вижда...
УСПЕХ!!!
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: !!!
valkilmera написа:Махаш пепелника и с една кърпа и препараъ за прозорци изчистваш горната част на отвора в който се поставя пепелника.
Не очаквай кок знае колко светлина в пепелника,но през ноща си се вижда...![]()
![]()
УСПЕХ!!!

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
rosen79 написа:valkilmera написа:Махаш пепелника и с една кърпа и препараъ за прозорци изчистваш горната част на отвора в който се поставя пепелника.
![]()
УСПЕХ!!!
![]()
![]()
Винаги

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
valkilmera написа:rosen79 написа:valkilmera написа:Махаш пепелника и с една кърпа и препараъ за прозорци изчистваш горната част на отвора в който се поставя пепелника.
![]()
УСПЕХ!!!
![]()
![]()
Винаги![]()
Верен до гроб
Фолксваген най-голямата кола за нищо не я сменям. Сега остава да стана и член на самия клуб защото все още не съм но това ще стане по натам сори за оффа- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
valkilmera написа:Махаш пепелника и с една кърпа и препараъ за прозорци изчистваш горната част на отвора в който се поставя пепелника.
![]()
УСПЕХ!!!
За жалост колега не е това проблема свалих пепелника и с мокра кърпичка забърсах прозрачната пластмаса но нищо няма и помен от светлинка
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: Каде е крушката за пепелника на Г3
racing_team_vidin написа:rosen79 написа:Колеги може ли някой да ми каже каде се намира крушката за паплника и как се сменява търсих в търсачката но неможах да открия нищо ако съм пропуснал някоя тема моля да ме извините. Мерси предварително.
като разглобиш врътките на парното и свалиш целия панел на пепелника, от вътрешната страна ще видиш в една кафява пластмаса се намира самата лампа, лампичката се ЗАМЕНЯ, като отвориш пластмасата тя е от две части (Квадратна и кръгла набити една в друга), и след това с клещи издърпаш клемичките, заменяш лампичката и по обратния ред
не четете!!!
Лампа Има!!!
Стига сте търкали светловода, че ще го запалите!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”