Имате ли нещо с което сте покрили радиатора през зимата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Тоя който си сложи картон и има положителен успех - може да напише писмо-съвет до Волфсбург да ги открехне къде и как да ремонтират този "бъг" със затоплянето
.... момчета, който има проблем с бавното загряване да отиде да си смени термостата с некой дето не струва 5 или 7лв и да си провери количеството антифриз. Иначе с тея кашони на предната решетка знам, че е мнооо' фешън, но кокошките у махалата се счупват от смях кат' го видят

.... момчета, който има проблем с бавното загряване да отиде да си смени термостата с некой дето не струва 5 или 7лв и да си провери количеството антифриз. Иначе с тея кашони на предната решетка знам, че е мнооо' фешън, но кокошките у махалата се счупват от смях кат' го видят

- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моя не се вижда,заврял съм го зад бронята.Нормално е да ти загрява по бързо като спреш достъпа на студен въздух,все едно че колата стои на място.Ако си извадиш радиатора на открито,да го обдухва свободно вятъра може въобще да не загрее.Wizi написа:Тоя който си сложи картон и има положителен успех - може да напише писмо-съвет до Волфсбург да ги открехне къде и как да ремонтират този "бъг" със затоплянето![]()
Разбира се, че ще заргава по-бързо... но колко по-бързо? Моята печка след 2-3км и духа топло, а показва междувременно -4 или -6 за външна температура.
Не виждам защо трябва да си мислим, че сме по-изообреателни от инжинерите от Волфсбург ??? Ако имаше и най-малкия смисъл от подобно нещо - дали нямаше да го напишат в книжката за опътване, която идва с автомобила?
Не виждам защо трябва да си мислим, че сме по-изообреателни от инжинерите от Волфсбург ??? Ако имаше и най-малкия смисъл от подобно нещо - дали нямаше да го напишат в книжката за опътване, която идва с автомобила?

- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
знчи при мен кво става - колата да речем в крайна сметка загрява. термостата отваря и резко в мотора влиза оня студения антифриз от радиатора и термостата затваря (или поне се опитва) щото стрелката тогава рязко пада. и се почва един такъв непрекъснат процес "отвори-затвори", който може да се тушира частично с картон - след първото отвори/затвори следва да се заседи на някаква по-нормална температура... а ако тръгне да прегрява - ми перката си функционира...
и моя експериментален кашон не се вижда - между решетката и радиатора съм го мушнал.
ако няма ефект днес-утре го махам
и моя експериментален кашон не се вижда - между решетката и радиатора съм го мушнал.
ако няма ефект днес-утре го махам