Съвет-кой дизел препоръчвате?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
daskal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daskal » Съб 28 яну 2006 18:01

Passat_bs написа:Някой знае ли колко взимат за рециклиране на турбо? Дочух цени от рода на 350-400 кинта и нагоре.

Колега ако някой ти дава рециклирано турбо (с гаранция) за толкова малко стотинки взимай го , а иначе цената е 350-400 кинта x 2 най малко . Влез тук http://www.unitechturbo.com/request_bg.html напиши данните които ти искат и ще получиш изчерпателен отговор.

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Съб 28 яну 2006 18:39

daskal написа:
Passat_bs написа:Някой знае ли колко взимат за рециклиране на турбо? Дочух цени от рода на 350-400 кинта и нагоре.

Колега ако някой ти дава рециклирано турбо (с гаранция) за толкова малко стотинки взимай го , а иначе цената е 350-400 кинта x 2 най малко . Влез тук http://www.unitechturbo.com/request_bg.html напиши данните които ти искат и ще получиш изчерпателен отговор.
Колега, не си ме разбрал правилно. Питах дали 350-400 кинта ще е ремонта на моето турбо, а не някой да ми дава рециклирано турбо на тази цена.

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Нед 29 яну 2006 11:30

Питай пак там - ще ти кажат. Ремонта зависи от това доколко е заминало старото турбо. Има и вариант за смяна на ремонтен комплект за 350лв, но това се разбира като се свали турбината. Аз навремето си купих рециклирано, щото на моето се беше пукнал корпуса и вътре беше прекалено разбито за какъвто и да е ремонт ...

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Нед 29 яну 2006 13:16

Моето турбо е в добро състояние, вдига 1,1 бара надув, което е съвсем в нормата, проблема му е само, че хвърля масло. :roll:

Върни се в “Дизелови агрегати”