Каде е крушката за пепелника на Г3
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Панела е на 4 болта - 2 се виждат като махнеш пепелника. За другите 2 първо махаш врътките на парното (издърпват се), после пластмасата, която е около врътките. Тя е на щипки - понадигаш я отстрани с една отвертка ама леко че е чуплива. Като я махнеш зад нея ще видиш другите 2 болта. Крушката на пепелника си е точно над самия пепелник и си е само за него, на запалката си има друга крушка.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
GRUEL написа:Панела е на 4 болта - 2 се виждат като махнеш пепелника. За другите 2 първо махаш врътките на парното (издърпват се), после пластмасата, която е около врътките. Тя е на щипки - понадигаш я отстрани с една отвертка ама леко че е чуплива. Като я махнеш зад нея ще видиш другите 2 болта. Крушката на пепелника си е точно над самия пепелник и си е само за него, на запалката си има друга крушка.

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
GRUEL написа:Панела е на 4 болта - 2 се виждат като махнеш пепелника. За другите 2 първо махаш врътките на парното (издърпват се), после пластмасата, която е около врътките. Тя е на щипки - понадигаш я отстрани с една отвертка ама леко че е чуплива. Като я махнеш зад нея ще видиш другите 2 болта. Крушката на пепелника си е точно над самия пепелник и си е само за него, на запалката си има друга крушка.
такаааа, болтовете са 6 общо
4 на врътките и 2 под пепелника, НЕ махай врътките, само пластмасата около тях, на зъбчета е. Крушката на пепелника се пада от ляво на светловода гледано отзад.
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Зад пластмасата може и 4 да са, не помня вече
, ама като се махне се виждат всички болтове, няма начин да се пропусне някой... А за врътките може и да не ги маха, ама аз счупих една пластмаса, защото при ваденето нещо запецна в едната врътка и докато се усетя изпращя. От тогава винаги ги махам преди да сваля пластмасата, страх лозе пази 
- racing_team_vidin
- Двигател:
el_nino написа:Винчетата са 6 .... 4 под врътките на парното и 2 зад пепелника .... но при мен проблема беше че нямаше начин да извадя кафявата букса .... все едно беше залепена не мърда нито напред нито назад .... и накрая се отказах ... някои ако знае начин да каже
не можеш да разглобиш буксата или да я извадиш от панела?
в панела се държи на 2 като зъбчета
нядявам се някой да ме разбере
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
!!!
Не съм се сещал да разглобявам там,колеги!!!
И на мен ми се струваше слаба сетлината в пепелника,но това ме заблуди че след като смених тази на запалката се появи малка светлинка в пепелника
Много се радвам,че научих още нещо и скоро Ще се заловя с подмяната на старата...
И на мен ми се струваше слаба сетлината в пепелника,но това ме заблуди че след като смених тази на запалката се появи малка светлинка в пепелника
Много се радвам,че научих още нещо и скоро Ще се заловя с подмяната на старата...

- valkilmera
racing_team_vidin написа:el_nino написа:Винчетата са 6 .... 4 под врътките на парното и 2 зад пепелника .... но при мен проблема беше че нямаше начин да извадя кафявата букса .... все едно беше залепена не мърда нито напред нито назад .... и накрая се отказах ... някои ако знае начин да каже
не можеш да разглобиш буксата или да я извадиш от панела?
в панела се държи на 2 като зъбчета
нядявам се някой да ме разбере
Ако покажеш и снимка на тази пласт-маса(кафява)
Разглобявах пепелника и пак не я открих!!!
Нито мястото където би светела в пепелника....
- racing_team_vidin
- Двигател:
- sladura2206
- Автомобил:
- Двигател:
- valkilmera
racing_team_vidin написа:това дето съм нарисувал е изглед отзад на панела, точно до запалката се намира тая пластмаса. Снимки нямам, за съжаление, а в момента нямам време да разглобявам и снимам
Добре----!!!!!1
Ами това не е ли точно тази лампа която е за Запалката!!!!
Аз писах по горе че съм я сменял и тя осветява пепелника посредством плексигласа,аз казах че съм я сменял....
Значи няма друга лампа!!!

- racing_team_vidin
- Двигател:
valkilmera написа:racing_team_vidin написа:това дето съм нарисувал е изглед отзад на панела, точно до запалката се намира тая пластмаса. Снимки нямам, за съжаление, а в момента нямам време да разглобявам и снимам
Добре----!!!!!1
Ами това не е ли точно тази лампа която е за Запалката!!!!
Аз писах по горе че съм я сменял и тя осветява пепелника посредством плексигласа,аз казах че съм я сменял....
Значи няма друга лампа!!!
лампите са 2, една на запалката, една на пепелника
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”