От какъв двигател може да пасне скоросната кутия на ABS м?
- image
- Автомобил:
- Двигател:
От какъв двигател може да пасне скоросната кутия на ABS м?
Здравеите колеги! Онзи ден ми се случи, скоросната ми кутия и изтече маслото през отвора на маховика. Вкарах я във сервиз. Незнам какви ще са щетите. А другото което беше, при даване назад имаше мн странно чукане. Ходих при майстори те ми казаха че било хлабина. Мисалта ми е, ако повредата е мн сериозна да си взема друга скоросна. Ако не намеря за моя тип мотор. От какъв др мотор пасва?
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
!!!!
Добре дошъл в форума колега!!!
По принцип мотора АБС е доста разпространен,така че сигурно ще намериш такава...
Скоро в Форума бях чел,че няма кой знае каква разлика в скоростните кутии,единствено с ГТИ не са съответстващи,но общо взето ако не намериш поне за твоя,поне гледай да е от 1,8ми мисля,че ще стане---Успех!!!
По принцип мотора АБС е доста разпространен,така че сигурно ще намериш такава...
Скоро в Форума бях чел,че няма кой знае каква разлика в скоростните кутии,единствено с ГТИ не са съответстващи,но общо взето ако не намериш поне за твоя,поне гледай да е от 1,8ми мисля,че ще стане---Успех!!!
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Re: !!!!
valkilmera написа:Добре дошъл в форума колега!!!
Използвай търсачката........(отгоре до името ти-ТЪРСЕНЕ---)
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Remus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
slavi ivanov slavov
МнениеПуснато на: Пет Окт 17, 2008 20:49 Заглавие:
Точно от тях става 100 кониовите, 1.6 пасва перфектно(тя дали не е и една и сьща Laughing а нии да разтягаме тука масали).
аз лично сложих от 1.6 след като ебах майката на старата ми от 1.9 и стана без никакв проблем и усложнения
Точно от тях става 100 кониовите, 1.6 пасва перфектно(тя дали не е и една и сьща Laughing а нии да разтягаме тука масали).
аз лично сложих от 1.6 след като ебах майката на старата ми от 1.9 и стана без никакв проблем и усложнения
-
- Автомобил:
- Двигател:
Remus написа:slavi ivanov slavov
С 90 км/ч на 5-та,с колко оборота си?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бързият написа:image написа:А да питам нещо друго. Каза ми майстора че моята е със обратен съединител. Какво ще рече това?
Кажи му на твоя майстор че нещо е в грешка .
Без да се сърдиш ама в грешка си ти - 020 кутия е с обратен съеденител което ще рече че на коляновия вал се закрепва притискателният диск, след него е феродовия и чак тогава е маховика, а лагера е в крайния капак на скоростите откъм рога

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
hristian37 написа:Бързият написа:image написа:А да питам нещо друго. Каза ми майстора че моята е със обратен съединител. Какво ще рече това?
Кажи му на твоя майстор че нещо е в грешка .
Без да се сърдиш ама в грешка си ти - 020 кутия е с обратен съеденител което ще рече че на коляновия вал се закрепва притискателният диск, след него е феродовия и чак тогава е маховика, а лагера е в крайния капак на скоростите откъм рога
Ето това е .....но това не е аксиален лагер!!!!!!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”