Здравейте от скоро съм във този форум и имам 1 ? Имам голф 3 1.9 чис дизел имали възможност да го ъбгрейдна така да се каже и да му сложа турбина и интерколер .. ако може какво е нужно да си набавя и какви пари може да ме оправят и някоя др идея няма да ми е в излишък ....[/img]
преместено
mod edit: LILO&STICH
от Голф 3 1.9 до Голф 3 1.9 TDI Въпрос?
- don hose
- Автомобил:
- Двигател:
Може да стане но ртентабилност в това начинание липсва.Ако си решил, че си ентусиаст механик и ще се справиш, сам може да се пробваш.Трябва ти турбо,колектор от турбо дизел.помпа от турбо дизел,дюзи от турбо дизел,маслени пътища за турбото,интеркулер и тръбите към него,подходяща генерация за турбото и др.
Като след това пак няма да е ТДИ.
Като след това пак няма да е ТДИ.

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Значи почти на всички сайтове на дистрибутори има калкулатори за гуми вавеждаш стария размер и новия и веднага ти показва дали има разлика и каква е и сам ще разбереш дали си взел правилните гуми
http://www.diana-ltd.com/
http://www.diana-ltd.com/
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо, ползвай търсачката - писано по този въпрос има доста.
Второ, на 65 к.с. дизел 15-ки не се слагат, ако искаш да има каквато и да е динамика, ако може така да се нарече.
Трето, ако искаш все пак да имаш 15-ки на дизелов автомобил и той да върви прилично, вземи си голф с AFN двигател 110 к.с. И без това конверсията, която си намислил ще ти струва повече отколкото да продадеш твоята кола и да вземеш такава с посочения двигател.
Второ, на 65 к.с. дизел 15-ки не се слагат, ако искаш да има каквато и да е динамика, ако може така да се нарече.
Трето, ако искаш все пак да имаш 15-ки на дизелов автомобил и той да върви прилично, вземи си голф с AFN двигател 110 к.с. И без това конверсията, която си намислил ще ти струва повече отколкото да продадеш твоята кола и да вземеш такава с посочения двигател.
Върни се в “Дизелови агрегати”