stoqn_g60 написа:това за мен са смешници, да паднат до това ниво . искренно ги съжалявам![]()
![]()
и кво това ли е начина да се крият в храстите и да дебнат да ти вземат парите, пазят ...group® написа:Не знам какво странно има?!
Ако ще и с КАМАЗ да са ... със самолет да са ... нека хващат убийците на пътяstoqn_g60 написа:това за мен са смешници, да паднат до това ниво . искренно ги съжалявам![]()
![]()
Какво им е нивото?
Ти осъзнаваш ли, че без да си вършат работата тези хора, никога няма да си спокоен ти или семейството ти?! Никога няма да се оправи държавата (иначе мразя такива високопарни думи).
Калоян Кирилов написа:stoqn_g60 написа:и кво това ли е начина да се крият в храстите и да дебнат да ти вземат парите, пазят ...
Надали като няма за какво, ще тръгнат да ти ги взимат...
canyoubounce написа:Ема group® ако го правят заради това да, ама на всички ни е ясно, че се крият като мишки да могат да спрат някой и да взимат рушвети.
stoqn_g60 написа:това за мен са смешници, да паднат до това ниво . искренно ги съжалявам![]()
![]()
group® написа:Не знам какво странно има?!
Ако ще и с КАМАЗ да са ... със самолет да са ...
stoqn_g60 написа: ама и да има за какво, нарушил си правилата за движение по пътя , обаче мястото им не е по трънките и по шубраците
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта