Проблем на задна скорост с голф 3 gti 8v
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем на задна скорост с голф 3 gti 8v
Здравейте, колеги днес се сдобих с това голфче 96 набор edition като цяло доста запазена количка, но не бях забелязал, че на задна се чува като почукване от предните колела възможно ли е да са каретата или пък нещо по сериозно като скорости, като го карам напред няма такова нещо
и да ме опътите за някакъв магазин за авто-части за такива голфчета ще съм ви благодарен.

Последна промяна от pepone на Пон 10 ное 2008 1:42, променено общо 1 път.
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vankataa73
- Автомобил:
- Двигател:
проблем
колега да не е тампоните на двигателя?И безавариина с колата.
- vankataa73
- Автомобил:
- Двигател:
проблем
Разгледаи добре педалите и виж колко са ти изтрити<ако са оригинални>и така ще добиеш по ясна представа на колко хиляди КМ е колата 4е разликата от 175-300 е доста ГОЛЯМА.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз също страдах от тази диагноза.Но за карането не съм съгласен.Я тия дето казват да караш така да кажат отваряли ли са скоростна кутия и какво става когато имаш отчупено парче(колкото и де е малко,така наречените струшки) от зъбно колело някъде из кутията.И на мен ми дадоха такъв съвет и после лагери на първичния вал,вторичен вал заради задната и още ред неща.Моя съвет е сменяй и си я карай със здраве.
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pepone написа:Твойта ремонтирали ли са я и къде ? Трябва да се ориентирам и като пари колко върви ремонта?
и мойта трака точно на задна, ако я отремонтираш сподели тук или на лично кви пари са ти искали и дали са отсранили проблема. иначе мога да ти дам тел на един майстор в Хладилника, на мен ми го дадоха и казаха че бил добър, но не съм го пробвал

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”