една дъфкана тема за ел стъклата , малко творчество

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

една дъфкана тема за ел стъклата , малко творчество

Мнениеот freestyler911 » Пет 17 окт 2008 7:31

абе колеги тия глупави пластмаси дето се трошат през ден , немогат ли да се направят или сменят с нещо метално , на добра цена ..

Имаше един колега дето ми даде телефон , и за 100 лева на врата щяха да ми изработят метални водачи ... Цъ , нещо 200 кинта ми се чини дебело....

Някой има ли идея , пробвал ли е , да си направи от няква ламарина водач или просто да присади от друга кола .....

Например от голф 2/3 тия машинки ми се виждат много близки

grishitu
Автомобил:
Двигател:

ре

Мнениеот grishitu » Пет 17 окт 2008 13:47

колега това за 200-та лева и на мен ми го предлагаха, но найстина е много. в момента сим със шиниран джам заради тези пласмаси(нали за 4 врато ел. на предните врати става дума) при мен пасажерската врата пострада, ако измислиш нещо или намериш решение на проблема пиши ми, моля.
тук в Търново намерих един които уж ги закрепял, но като му показах за какво става дума онзи ми каза, че ако имало решение щял да забогатее.
поздрави.

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Пет 17 окт 2008 15:56

РЕШЕНИЕ 100 % ИМА , и то не струва нито 200 нито 100 лева , просто прекалено много хора ги мързи или са неграмотни да си направят водачи , за сметка на тия които могат и искат по 50 лева за една такава безбожна глупост !!!!!

Както и да е , ще търся аз да видя дали стават водачи от друг автомобил, за нашите кошници .... ако измисля нещо ще напиша , и все пак ще търся една дебела алуминиева ламарина , да си ги избачкам сам !!!!!!!

Потребителски аватар
eradev
Автомобил: HR-V
Двигател: D16W1

Мнениеот eradev » Пет 17 окт 2008 22:14

колеги и на мен от около месец и нещо не ми бачка пасажерското стъкло и искам да питам някой правил ли се е ел стъклата механични и има ли нещо специфично. Става ли направо да си сложиш врътки или има и нещо допълнително. Просто не ми се занимава да ремонтирам електрическото, искам да работи дори и с дръжка.

Потребителски аватар
freestyler911

Мнениеот freestyler911 » Съб 18 окт 2008 8:56

ми колега целия механизъм трябва да смениш , и да избие6 една дупка на врата и става ....

Ама ел. стъклата са гот ... аз ше измисля нещо....

grishitu
Автомобил:
Двигател:

re

Мнениеот grishitu » Пон 20 окт 2008 7:42

за колегата дето мисли да си прави от алуминиев лист експрименти,
нито ма мързи, нито нямам възможност да се помъча да направя нещо но при положение,че таази пласмаса е станала на общо 12 парчета(аре кажи как ше ги събереш) а комплекта нов от "Авто +" е 170 лв.

Потребителски аватар
iavor84
Автомобил: VW BORA VW POLO
Двигател: AJM 2000 AEF 1997
Контакти:

Мнениеот iavor84 » Пон 20 окт 2008 10:26

freestyler911:Както и да е , ще търся аз да видя дали стават водачи от друг автомобил, за нашите кошници .... ако измисля нещо ще напиша , и все пак ще търся една дебела алуминиева ламарина , да си ги избачкам сам !!!!!!!
това с дебелата алуминиева ламарина съм го пробвал и почти успях, но при монтажа се оказа чепри движение нагоре ръчно направения водач се огъва( в смисъл, посуква се) и затяга. Все пак мисля, че с малко подобрения със сигурност ще стане. В събота ще работя по въпроса отново. Успех :D и дано някой да сполучи та всички да имаме полза :!:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”