абе колеги тия глупави пластмаси дето се трошат през ден , немогат ли да се направят или сменят с нещо метално , на добра цена ..
Имаше един колега дето ми даде телефон , и за 100 лева на врата щяха да ми изработят метални водачи ... Цъ , нещо 200 кинта ми се чини дебело....
Някой има ли идея , пробвал ли е , да си направи от няква ламарина водач или просто да присади от друга кола .....
Например от голф 2/3 тия машинки ми се виждат много близки
една дъфкана тема за ел стъклата , малко творчество
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
ре
колега това за 200-та лева и на мен ми го предлагаха, но найстина е много. в момента сим със шиниран джам заради тези пласмаси(нали за 4 врато ел. на предните врати става дума) при мен пасажерската врата пострада, ако измислиш нещо или намериш решение на проблема пиши ми, моля.
тук в Търново намерих един които уж ги закрепял, но като му показах за какво става дума онзи ми каза, че ако имало решение щял да забогатее.
поздрави.
тук в Търново намерих един които уж ги закрепял, но като му показах за какво става дума онзи ми каза, че ако имало решение щял да забогатее.
поздрави.
- freestyler911
РЕШЕНИЕ 100 % ИМА , и то не струва нито 200 нито 100 лева , просто прекалено много хора ги мързи или са неграмотни да си направят водачи , за сметка на тия които могат и искат по 50 лева за една такава безбожна глупост !!!!!
Както и да е , ще търся аз да видя дали стават водачи от друг автомобил, за нашите кошници .... ако измисля нещо ще напиша , и все пак ще търся една дебела алуминиева ламарина , да си ги избачкам сам !!!!!!!
Както и да е , ще търся аз да видя дали стават водачи от друг автомобил, за нашите кошници .... ако измисля нещо ще напиша , и все пак ще търся една дебела алуминиева ламарина , да си ги избачкам сам !!!!!!!
- eradev
- Автомобил: HR-V
- Двигател: D16W1
колеги и на мен от около месец и нещо не ми бачка пасажерското стъкло и искам да питам някой правил ли се е ел стъклата механични и има ли нещо специфично. Става ли направо да си сложиш врътки или има и нещо допълнително. Просто не ми се занимава да ремонтирам електрическото, искам да работи дори и с дръжка.
- freestyler911
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
re
за колегата дето мисли да си прави от алуминиев лист експрименти,
нито ма мързи, нито нямам възможност да се помъча да направя нещо но при положение,че таази пласмаса е станала на общо 12 парчета(аре кажи как ше ги събереш) а комплекта нов от "Авто +" е 170 лв.
нито ма мързи, нито нямам възможност да се помъча да направя нещо но при положение,че таази пласмаса е станала на общо 12 парчета(аре кажи как ше ги събереш) а комплекта нов от "Авто +" е 170 лв.
- iavor84
- Автомобил: VW BORA VW POLO
- Двигател: AJM 2000 AEF 1997
- Контакти:
freestyler911:Както и да е , ще търся аз да видя дали стават водачи от друг автомобил, за нашите кошници .... ако измисля нещо ще напиша , и все пак ще търся една дебела алуминиева ламарина , да си ги избачкам сам !!!!!!!
това с дебелата алуминиева ламарина съм го пробвал и почти успях, но при монтажа се оказа чепри движение нагоре ръчно направения водач се огъва( в смисъл, посуква се) и затяга. Все пак мисля, че с малко подобрения със сигурност ще стане. В събота ще работя по въпроса отново. Успех
и дано някой да сполучи та всички да имаме полза 
това с дебелата алуминиева ламарина съм го пробвал и почти успях, но при монтажа се оказа чепри движение нагоре ръчно направения водач се огъва( в смисъл, посуква се) и затяга. Все пак мисля, че с малко подобрения със сигурност ще стане. В събота ще работя по въпроса отново. Успех
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”