Изгодно ли е сега да се купи масивна къща с 3дк двор
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Изгодно ли е сега да се купи масивна къща с 3дк двор
Изгодно ли е сега да се купи масивна къща с 3дк двор, в населено място с 2000 жители, къщата е на центъра до детската градина. Цел на купуването - ами ..евентуално препродажба след 10 години на по висока цена .... и защита от инфлация . Цената е 5000 лева
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ти това упражнение го правиш един вид, ако стане АЕЦ-а.
Аз съм от този район(Ореш), и той просто умира.Работил съм в Свищов и няма няма работа момче.Един химкомбинат който и той си заминава
Ако не тръгне АЕЦ Белене, както каза един колега, може да има и 50 жители след време.А ако тръгне ОК, ще има търсене на имоти...но ако знаеш в Белене колко апартаменти и къщи има чакащи пускането на централата, че просто може би околните райони, както и твоя, може да не бъдат огрети от покупко-продажби на имоти.
А иначе кое точно е селото
Аз съм от този район(Ореш), и той просто умира.Работил съм в Свищов и няма няма работа момче.Един химкомбинат който и той си заминава

Ако не тръгне АЕЦ Белене, както каза един колега, може да има и 50 жители след време.А ако тръгне ОК, ще има търсене на имоти...но ако знаеш в Белене колко апартаменти и къщи има чакащи пускането на централата, че просто може би околните райони, както и твоя, може да не бъдат огрети от покупко-продажби на имоти.
А иначе кое точно е селото

Върни се в “ОФФ-Топик - други”