И аз да драсна нещо тука, като един бивш представител на бранша.
На пръстите на едната ръка се броят съвестните работници в автомобилния бранш, имам предвид приемчици, търговци, монтьори, мивкаджии и т.н. Това се получава по простата причина че конкуренция в България няма, ако искаш ФВ, само Порше, ако искаш Порше само Оркид и т.н. по този начин персонала в дадените фирми се чувстват като полубогове, на които ти смущаваш спокойствието.
Колегите в УСА могат да кажат как стоят нещата там, как търговците се избиват помежду си кой да оближе подметките на клиента, и това не е съвсем добре ама това е тема на друг разговор.
с една дума - сервизите са ни точно както и всичко останало.
VW Centrum Русе-Или вижте ни :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
това е подигравка с човека ако не искаха да го обслужат можеха да му кажат че имат работа и да доиде примерно по другата седмица или че ще му струва 300 лв тои сам ще се откаже ама че колата му е стара е гавра
Аз харесвам стари коли и ще си карам само стари коли а които ме върне защото е стара (имам и стар ключ за джанти-тежък дълъг и удобен)нова прашка и стари гаики 10мм
да проверим кои стъкла са по здрави старите или новите
Напълно съм съгласен с колегата. Аз съм сервизен НЕ на коли, но аз не връщам хора. Никои не е казал че трябва да свършиш работа на всеки- това е невъзможно. Но поне с чиста съвест мога да кажа че се опитвам да реша проблемите на хората. Дори и мнението само да си кажа и съвет просто да дам, човека пак остава доволен. А това да дойде някои и да каже пич искам да го прегледаш и да ми кажеш какво му е - просто ще кажа че това го правя задължително абсолютно винаги, чувам се с него след това и започвам това,това, това- толко пари. Правим ли го или не.
Не или да няма значение. Разбираме се. Най-честия въпрос а гаранция. Винаги се охилвам като тиква аз си знам защо. Разписвам подпечатвам всичко пред него и така.
Аз харесвам стари коли и ще си карам само стари коли а които ме върне защото е стара (имам и стар ключ за джанти-тежък дълъг и удобен)нова прашка и стари гаики 10мм
да проверим кои стъкла са по здрави старите или новите

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”