Алонсо: Ако мога, ще помогна на Маса за титлата
Започва да става интересно във Ф1
Формула 1, сезон 2008
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:Теодор написа:На Ферари и на Маса наставник е Шуми нали не сте забравилиМоже да е от най-великите пилоти но също е и цар на мръсните номера на принципа - може и аз да отпадна но конкурента ми също - така спечели поне една от титлите си
Та какво се чудите на изпълненията на Маса. Евала на Райконен който не се поддава на влиянието на Шуми и затова от догодина може да не е в отбора за разлика от Маса. И браво на Алонсо най после почна да показва характер.
що за глупости пишешако някой от двамата въобще се стремеше да прилича на шуми, то ферари и Маса или Райконен отдавна да са спечелили шампионата за сезон 2009
![]()
факт е, че ферари са най-добрата кола за този сезон и е факт, че и двамата НЕ стават заводещи пилоти в този тим, доказаха го както миналия така и този сезон... повече би им прилягало да са втори пилоти в него, но не и първи.
Райконен предпописа с ферари до 2011, ЗА ЖАЛОСТ НА ФЕНОВЕТЕ НА ФЕРАРИтози пилот няма никакъв характер, проявява пълна апатия към всичко случващо се на пистата. не случайно положението в момента му е такова,изостава с над 20 точки и не е печелил състезание не помня от кога... да не говорим как стана шампион миналата година
![]()
Маса е идеален пилот - но за ВТОРИ пилот. покава постоянна непостоянност![]()
![]()
няма два поредни кръга от формулата тази година, в който да се е представил еднакво добре.
и от посредственото представяне, което показват пилотите на ферари последните два сезона, не могат да се възползват макларън, защото имат двама също толкоз СЛАБИ пилоти (но те не ме интересуват защото съм ФЕРАРИ фен)
само си представете ако в сегашния варянт на формулата участваше шумахер с ферари, дали още в белгия или по-рано нямаше да е шампион вече![]()
Алонсо не е започнал да показва характер, той винаги си е бил пилот с характер, само че рено не са мръднали и крачка от както станаха шампиони, а това са вече две години - адски много време за формула 1. Това че алосно взе две победи се дължи единственно на факта, че е уникален пилот с уникален характер и стил на каране. самия алонсо преди стартата на тазгодишния шампионат спомена, че в момента реното е по-слабо с над секунда на обиколка от ферари/макларън. смятай какво прави той за да вземи тази година две победи

евала братоооооо

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
ostavime написа:http://zamunda.net/details.php?id=144316&hit=1
Едва сега успях.
Адмирации за труда

И за да не сме напълно офф мисля Хами вече е новия притежател на титлата на ледения

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:мисля Хами вече е новия притежател на титлата на ледения

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”