светослав12345 написа:Колегимного ви моля за съдеиствие!Положението стои така: четвъртък на сбирката някои от вас ми казаха че сте си поръчали ключодържатели,поел съм инициатива да направя списък на русенци които са поръчали ключ. От вас искам само да пишете (всички които са поръчали) в Русенски срещи кой колко е поръчал за да направя някакъв списък който ще ви представя,ако се налага и да се коригира за да мога да го изпратя на колегите от София да могат ТЕ да ги пратят с куриер голяма бройка инъче 1 по 1 много ще чакаме
Предварително ви благодаря,и се надявам да има съдействие за да можем по бързо да си получим държателите
![]()
пс: получаването ще стане с наложен платеж за наша сметка но при голяма бройка ще ни излезе стотинки,също така да пишат бройки САМО ТЕЗИ които са поръчали от преди вече НЕ ПРИЕМАТ поръчки.
колега софиянци вече не приемат поръчкиvalkilmera написа:Градски- Колко пари са кл.държателите?
И може ли някоя снимчица,ако имаш да постнеш?
Ако ми харесат ще поръчам 2бр.
Ок супер сиlos_tigros написа:светослав12345 написа:Колегимного ви моля за съдеиствие!Положението стои така: четвъртък на сбирката някои от вас ми казаха че сте си поръчали ключодържатели,поел съм инициатива да направя списък на русенци които са поръчали ключ. От вас искам само да пишете (всички които са поръчали) в Русенски срещи кой колко е поръчал за да направя някакъв списък който ще ви представя,ако се налага и да се коригира за да мога да го изпратя на колегите от София да могат ТЕ да ги пратят с куриер голяма бройка инъче 1 по 1 много ще чакаме
Предварително ви благодаря,и се надявам да има съдействие за да можем по бързо да си получим държателите
![]()
пс: получаването ще стане с наложен платеж за наша сметка но при голяма бройка ще ни излезе стотинки,също така да пишат бройки САМО ТЕЗИ които са поръчали от преди вече НЕ ПРИЕМАТ поръчки.
Аз имам 2 поръчани.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта