Здравейте колеги едно приятелче има пасат 1.9ТДИ 116 коня помпа дюза.Колата си върви перфектно пали от половин оборот динамика огромна не пуши върви много няма ядове. Обаче двигателя има повече вибрации от нормалното вече двама човека му го казват от какво може да е това.Възможно ли е да е нещо че термодатчика не бачка тия дни ще го сменя той да дава някакво грешно инфо на ПЦ-то на колата и да не оправлява двигателя както трябва или нещо такова. Благодаря предварително.
ПОЗДРАВИ
повече вибрации от нормалното
Това с вибрациите е голям филм. Може да е от тампони, съединител за смяна или двг-то.
При мен /1.9ТДИ 1Z/ всичко си беше OK до преди една седмица. Една заспала ме блъсна отзад, смалими багажника с една педя, ламарините ги оправих, но колата вече не е същата. Започна двг-то да вибрира, по волан, по педалите, а небеше така. Имам чувството, че от камшичния удар двг-то е мръднало на някой тампон. Та филма е голям, "майсторите" викат нормално е нали е дизел, вари обеснявай...
При мен /1.9ТДИ 1Z/ всичко си беше OK до преди една седмица. Една заспала ме блъсна отзад, смалими багажника с една педя, ламарините ги оправих, но колата вече не е същата. Започна двг-то да вибрира, по волан, по педалите, а небеше така. Имам чувството, че от камшичния удар двг-то е мръднало на някой тампон. Та филма е голям, "майсторите" викат нормално е нали е дизел, вари обеснявай...
колега мерси ще я закараме на една пълна диагностика да се провери сичко тампони ходова част двигателя на комп но имам некви съмнения че е била удряна тая кола отпред челно но не силно ами нещо леко и то не баш челно а само едната страна лявата или дясната че единия фар е друк. Благодаря отново някой ако има инфо по темата да пише.
ПОЗДРАВИ
ПОЗДРАВИ
Върни се в “Дизелови агрегати”