The^Maniac написа:valeto 150hp написа:Айде сега влиза в сила конспирацията.
Да ви обясня какво ще се случи в Бразилия.
Чичо Бърни се обажда на Рон и му казва че тва състезание вече го е гледал и Хамилтън злощастно отпада 15 обиколки преди края.
Маса шампион, "справедливостта" възтържествува.

Дали е възможно това да се случи.
Повече късмет за италиянските ***** НЕ !!! Каква справедливост бе колега ?! За вас справедливост няма ! Ферари си е точно като шуми...
Хамилтън пише история бе палячовци....какъв късмет,какви ферарита ***** ?!?! .....ерата Шуми свърши....то не бяха 100 проблема на интерлагос ( миналата година ) за да я изпусне титлата Хамилтън и ДА Я МУ ПОДАРИ НА РАЙКОНЕН...изобщо не ми се коментира...а точно за тия тактики ( смяна на втори и трето ) не ми говорете моля, защото това си е точно в стил Ферари...то, че и Макларън го правят да ама....абе както и да е...
За пореден път Хамилтън ( "черния"..."маймуната" и както там му викате ) направи блестящо каране ! Изобщо не им даде на кошерите да дишнат ! Ако щ'ът да се сменят и е**т пак ще са си втори и трети ! Най-добрия пилот в момента е той ! На анализите в Ф1 Рейсинг пишат, че като направи една грешка втори път НИКОГА не я прави ! ( говорим завой и т.н. ) НАЙ-ДОБРИЯ ПИЛОТ !!! БЕЗ ГРЕШКИ, БЕЗ ПРОСТОТИЙ,
И БЕЗ НИКАКЪВ ШАНС ЗА ПИЛОТИТЕ НА ФЕРАРИ ТОЙ ПРОСТО ГИ СМЛЯ В КИТАЙ И ПОКАЗА КАК ТРЯБВА ДА СЕ КАРА !!!
Честито не феновете на Макларън ! Много съм щастлив, евала колеги !
Честито и за второ и трето место. Пък ще видим този път в интерлагос какво ще се случи...насред Бразилия колко ще се радват феновете на Макларън....айде няма да говоря
Още един път честито на феновете на Макларън !