ел стъкло-проблем!сваля се на етапи?г3!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Нед 19 окт 2008 19:43

blinder написа:
nikolai_an написа:.....еи мИрси чИ мЪ свИтнЪ зЪ кУмфорт модулЪт, у наштУ селУ нИ гУ бЕЕ :P ме чувЪли!

:lol: Чи тогава ко рИвеш бе :lol:
Ти един пост неможеш да пуснеш като хората, ел. стъклата тръгнал да си прави сам, смешко :lol:
абе еи лаинар я внимаваи как ми говориш...............................

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Нед 19 окт 2008 20:43

nikolai_an написа:абе еи лаинар я внимаваи как ми говориш...............................

Иначе, какво :?:
И ще си говоря както си искам, на когото си искам :!: Кой си ти,че да ми даваш някакъв наклон :lol:

Потребителски аватар
vladitdrv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vladitdrv » Нед 19 окт 2008 21:33

Като гледам темата май разпалва страстите на колегите :lol: ,но мисля по-важно е да си помогнем(нали за това е форума) от колкото да се ругаете(само не знам как още съществува темата)!?! :roll: .Та по въпроса........проблема с етапното вдигане на прозореца е мн тъп!Работата е малко повече но ако имате желание става :wink: !Значи трябва да се свали цялото стъклоповдигащо от вратата(10ките се охлабват),разглобява се зада се извади само часта с управлението на мотора(внимавате да не извадите ролката с жилата).На самия блок където влизат жилата където се вижда оста да излиза от пласмасата има две дупки в които трябва да има навити самонарезни болтчета зада не се разпаднат жилата като излизат направо с цялата ролка на която са навити.След като имате другата част разглобена(частта с буксата) гледате от към страната на мотора има едно черничко нещо залепено на пластмасата.Трябва да се нагрее пласмасата дето го държи и да се огъне в посока към оста на мотора тъи като това нещо отчита дали мотора се върти(превантивна мярка когато стигне най-горната или най-долната си точка да спре дори и да задържи бутона).И логично точно тука е проблема,управлението "мисли" че мотора не се върти и затова се движи на пресекулки!Дано съм ви бил полезен!Успех на всички!

П.С Описанието е за не чак толкова напреднали,но като гледам има колеги които могат да приложат и снимков материал и да помогнат на останалите защото аз нямам такова нещо......

Последна промяна от vladitdrv на Нед 19 окт 2008 21:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Нед 19 окт 2008 21:36

blinder написа:
nikolai_an написа:абе еи лаинар я внимаваи как ми говориш...............................

Иначе, какво :?:
И ще си говоря както си искам, на когото си искам :!: Кой си ти,че да ми даваш някакъв наклон :lol:
щом имаш излишни средства за превързочни материали говори,едва ли в реалноста ще ми говориш така мошок,ти си поредния комплексиран интернетотворко,склонен да се възмажи само тък!яд ме е че в тоз форум има такива боклуци като теб!

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Нед 19 окт 2008 22:04

nikolai_an написа:...щом имаш излишни средства за превързочни материали говори,едва ли в реалноста ще ми говориш така мошок,ти си поредния комплексиран интернетотворко,склонен да се възмажи само тък!яд ме е че в тоз форум има такива боклуци като теб!

Ей, батко като гледам и ти май си доста отворен пред монитора...
Ако наистина си толкова смел и искаш да ме набуташ със средства за превързочни материали ела да го направиш.
Не, мен ме я яд, че има такива като теб във форума :!:
Абе човек като не ти изнася написаното или като неможеш да го асимилираш, поне недей да пълниш темата със СПАМ, прачети го...помисли и натисни back, а не нов отговор.Тук сме за да напишем какво може да е, а не с бутоните на клавиетурата да ти оправим стъклото.Има си сервизен отдел...пиша там, обаждай се на хора които разбират от това и го правят.Ами ако някой ти беше написал, че стъклото ти не работи от заради буталото в третия цилиндър и прецакам комутатор, какво щеше да направиш... да ги смениш ли :?: Тук може да има локуми от тук до марс и обратно и твоя проблем да стои напулно неотстранен.Така, че отиваш на майстор, кихаш едни пари, качваш се и палиш, а не да ревеш, че не било от това или от онова.Ами аргументирай се от какво е...напиши как се прави и свички да сме научили нещо от теб.А не да мирише на мускули във целия форум и да пишеш цинизми за които има хора, палят колите и ти чупят главата където и д асе намираш.Не се прави на смел на никой тук, защото на някой събор незнаеш кой може да те намери...
Успех ти желая и мисля, че в тази тема няма какво повече да се каже :!:

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Сря 22 окт 2008 10:06

За да стане ясно на колегата blinder,който ме е питал на кого говоря и на всички останали. На автора на темата естествено. Ако искам да кажа нещо на другите, има ЛС. :D

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 22 окт 2008 15:11

мисля, че в тази тема няма какво повече да се каже :!:

Определено :!: :!:
Аз си мисля, че двамката трябва по друг начин да разберете отговора! :evil:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”