абе еи лаинар я внимаваи как ми говориш...............................blinder написа:nikolai_an написа:.....еи мИрси чИ мЪ свИтнЪ зЪ кУмфорт модулЪт, у наштУ селУ нИ гУ бЕЕме чувЪли!
Чи тогава ко рИвеш бе
![]()
Ти един пост неможеш да пуснеш като хората, ел. стъклата тръгнал да си прави сам, смешко
ел стъкло-проблем!сваля се на етапи?г3!
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- vladitdrv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като гледам темата май разпалва страстите на колегите
,но мисля по-важно е да си помогнем(нали за това е форума) от колкото да се ругаете(само не знам как още съществува темата)!?!
.Та по въпроса........проблема с етапното вдигане на прозореца е мн тъп!Работата е малко повече но ако имате желание става
!Значи трябва да се свали цялото стъклоповдигащо от вратата(10ките се охлабват),разглобява се зада се извади само часта с управлението на мотора(внимавате да не извадите ролката с жилата).На самия блок където влизат жилата където се вижда оста да излиза от пласмасата има две дупки в които трябва да има навити самонарезни болтчета зада не се разпаднат жилата като излизат направо с цялата ролка на която са навити.След като имате другата част разглобена(частта с буксата) гледате от към страната на мотора има едно черничко нещо залепено на пластмасата.Трябва да се нагрее пласмасата дето го държи и да се огъне в посока към оста на мотора тъи като това нещо отчита дали мотора се върти(превантивна мярка когато стигне най-горната или най-долната си точка да спре дори и да задържи бутона).И логично точно тука е проблема,управлението "мисли" че мотора не се върти и затова се движи на пресекулки!Дано съм ви бил полезен!Успех на всички!
П.С Описанието е за не чак толкова напреднали,но като гледам има колеги които могат да приложат и снимков материал и да помогнат на останалите защото аз нямам такова нещо......

П.С Описанието е за не чак толкова напреднали,но като гледам има колеги които могат да приложат и снимков материал и да помогнат на останалите защото аз нямам такова нещо......
Последна промяна от vladitdrv на Нед 19 окт 2008 21:41, променено общо 1 път.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
щом имаш излишни средства за превързочни материали говори,едва ли в реалноста ще ми говориш така мошок,ти си поредния комплексиран интернетотворко,склонен да се възмажи само тък!яд ме е че в тоз форум има такива боклуци като теб!blinder написа:nikolai_an написа:абе еи лаинар я внимаваи как ми говориш...............................
Иначе, какво![]()
И ще си говоря както си искам, на когото си искамКой си ти,че да ми даваш някакъв наклон
nikolai_an написа:...щом имаш излишни средства за превързочни материали говори,едва ли в реалноста ще ми говориш така мошок,ти си поредния комплексиран интернетотворко,склонен да се възмажи само тък!яд ме е че в тоз форум има такива боклуци като теб!
Ей, батко като гледам и ти май си доста отворен пред монитора...
Ако наистина си толкова смел и искаш да ме набуташ със средства за превързочни материали ела да го направиш.
Не, мен ме я яд, че има такива като теб във форума

Абе човек като не ти изнася написаното или като неможеш да го асимилираш, поне недей да пълниш темата със СПАМ, прачети го...помисли и натисни back, а не нов отговор.Тук сме за да напишем какво може да е, а не с бутоните на клавиетурата да ти оправим стъклото.Има си сервизен отдел...пиша там, обаждай се на хора които разбират от това и го правят.Ами ако някой ти беше написал, че стъклото ти не работи от заради буталото в третия цилиндър и прецакам комутатор, какво щеше да направиш... да ги смениш ли

Успех ти желая и мисля, че в тази тема няма какво повече да се каже

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”