Здравейте , предстои ми покупка на кола и съм се насочил към Seat Ibiza 2004-05 или Golf 4 2000-01 . Искам де се допитам да вашето мнение като собстеници на VW , ако сега трябваше да избирате кой от двата модале бихте препочели ?
P.S. Въпреки че преполагам в този форум какво бихте ме посъветвали:)
Seat Ibiza 2004-05 или Golf 4 2000-01 ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
andro_ написа:Ibiza = Polo
GOlf = Toledo или Леон
Иначе вземи,това което харесаш повече.
Точно!
Годината на производство няма практически никакво значение! Както и километрите, дето ги пише на километража.
Една кола може за 50 000 да й вземеш здравето и само за скраб да става, но повечето, дето се пооплакваме все от нещичко тук караме коли на по 500 000 реални и... ми вървят си....

-
- Автомобил:
- Двигател:
Rakarov написа:Колега какви двигатели са ? И аз ще ти го кажа...много внимавай какво купуваш![]()
Колега, ориентирал съм се към VW Golf 1.6 или Seat ibiza 1.4 , но ако падне някой Голф 1.9 тди на сносна цена също е вариант !
А иначе ако си взема Сеат ще е само заради годината , а и както казвате уж Сеат-а е VW

Колеги , Вие какъв двигател бихте ми препоръчали ?
P.S. radotom , Ако взема ибиза смятам да е от фирмения магазин на сеат , гледам в мобилето имат добри оферти за употребявани сеати и преполагам не лъжат в километрите !
Ако е Голф ще е от някоя автокъща и естествено километрите ще са нереални !
Последна промяна от Martoo0o0o на Пон 20 окт 2008 13:56, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Martoo0o0o написа:Ако взема ибиза смятам да е от фирмения магазин на сеат , гледам в мобилето имат добри оферти за употребявани сеати...
Не съм запознат с условията, но ако това включва едно 6 месеца гаранция, въпросите пред мен биха били изчерпани!
Все пак- никой не си продава перфектно работещата кола, нали?!
Въпреки всичко, аз лично от изброените варианти бих се разтърсил за споменатото мимоходом TDI. Просто СЕАТ-а за мен лично не би ми вършил работа... Женен с деца!

- Apokalypsis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
баш там лъжат та се късатMartoo0o0o написа:Rakarov написа:Колега какви двигатели са ? И аз ще ти го кажа...много внимавай какво купуваш![]()
P.S. radotom , Ако взема ибиза смятам да е от фирмения магазин на сеат , гледам в мобилето имат добри оферти за употребявани сеати и преполагам не лъжат в километрите !
Ако е Голф ще е от някоя автокъща и естествено километрите ще са нереални !

Знам мивката на която мият тези коли,вярвай ми,видял съм какво ли не да правят с тях.Повечето са след удър

За километражите,няма да коментирам

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”