Раздел Продава си стана страница за онлайн търговия.
Нямам идея дали някой успява да прочете всички нови обяви
Разделете го на подфоруми - коли,мотори,части,за дома,за офиса,за жената........Много по-лесно ще е разглеждането,а и модерирането мисля
За конструктивни предложения към админи и модове
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Syncro написа:Раздел Продава си стана страница за онлайн търговия.
Нямам идея дали някой успява да прочете всички нови обяви
Разделете го на подфоруми - коли,мотори,части,за дома,за офиса,за жената........Много по-лесно ще е разглеждането,а и модерирането мисля
за модерирането.. определено ще е доста по трудно особено за мен примерно
а иначе за прочитането.. ги прочитаме

- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам следното предложение. Всеки потребител да може да маркира всяка тема като Favotites (какво е в браузерите) с цел по-лесното им намиране, ако си решил да следиш отблизо развитието. Лично аз понакога попадам на интересни теми, при които очаквам развитие но с течение на времето или забравя за тях или не успявам да ги открия. Та идеята ми е примерно попадаш на някаква тема за Ъпгрейд на автомобил. Маркираш я като Favorites и след това за всеки потребител да има страница (както горе в дясно в началото има "Актуални мнениа", "Ваши мнения" и "Мнения без отговор") с тези запазени за да може да си ги прегледа и по добре да следи развитието. Ако все пак форума има тази функционалност пък аз не съм разбрал се извинявам предварително.
Другото което ме интресува дали клуба се занимава с обществено полезни дейности. Мисля че това може да повиши популярността му. Примерно: Дарения на социално слаби деца, запълване на някое по-голяма дупка в центъра на градовете и др.
Другото което ме интресува дали клуба се занимава с обществено полезни дейности. Мисля че това може да повиши популярността му. Примерно: Дарения на социално слаби деца, запълване на някое по-голяма дупка в центъра на градовете и др.
- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sunny написа:archimedes написа:...
Всяка една тема можеш да я маркираш за да наблюдаваш отговорите по нея - за всеки отговор ще получаваш писмо.
За обществено-полезните дейности - попрочети по-добре форума и ще видиш темите.
Мерси. Това за емайла е супер, но няма ли да е по-добре, както аз предположих? Иначе ако темата има след това 15 поста ще получа 15 писма. А така само виждам темата и чета развитието. Така мисля аз

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=114295
Не мога да разбера такива теми защо се заключват.
Касаят пряко автомобилите, утре някой (аз) се сеюам да питам за каравана каква ти трябва да тегле и темата заключена. Пускам нова и ми се заключва че се дублира.
Мисля че подобни теми нетрябва да бъдат заключвани или поне да се пише кой ги е заключил.
Би било полезно някой с опит да сподели и така нататъка, а аз имах подобен въпрос и го зададох в темата за актове давности и така нататъка и никой не ми отговори.
Моето конструктивно предложение е тази тема да се отключи

Не мога да разбера такива теми защо се заключват.
Касаят пряко автомобилите, утре някой (аз) се сеюам да питам за каравана каква ти трябва да тегле и темата заключена. Пускам нова и ми се заключва че се дублира.
Мисля че подобни теми нетрябва да бъдат заключвани или поне да се пише кой ги е заключил.
Би било полезно някой с опит да сподели и така нататъка, а аз имах подобен въпрос и го зададох в темата за актове давности и така нататъка и никой не ми отговори.
Моето конструктивно предложение е тази тема да се отключи

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отговорът по тази тема е даден, а именно трябва или не и каква категория при теглене на ремарке от лек автомобил. По закон е така и няма какво да се допълни.
Ако има други въпроси, несвързани с правната уредба на тегленето на ремарке, то не виждам причина да бъдат зададени в нова тема. Поне аз няма да я заключа
Ако има други въпроси, несвързани с правната уредба на тегленето на ремарке, то не виждам причина да бъдат зададени в нова тема. Поне аз няма да я заключа

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не може ли в Купува и Продава да не можа да се пише от потребителите.Само да може този който си е пуснал обявата да си я ъпва.Така ще се намали много ненужния спам и излишни коментари,изтрити и модерирани мнения и теми.Така двата подфорума ще са много чисти и нагледнии приятни за разглеждане.А който има въпроси има ЛС и телефони за връзка.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
А как ще пуснеш нова тема? Няма как да стане това.sashobas написа:Не може ли в Купува и Продава да не можа да се пише от потребителите.Само да може този който си е пуснал обявата да си я ъпва.Така ще се намали много ненужния спам и излишни коментари,изтрити и модерирани мнения и теми.Така двата подфорума ще са много чисти и нагледнии приятни за разглеждане.А който има въпроси има ЛС и телефони за връзка.
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Идеята е всеки да може да пуска нова тема а да неможе да пише в чужда.Както е в платените примерно.vasstop написа:А как ще пуснеш нова тема? Няма как да стане това.sashobas написа:Не може ли в Купува и Продава да не можа да се пише от потребителите.Само да може този който си е пуснал обявата да си я ъпва.Така ще се намали много ненужния спам и излишни коментари,изтрити и модерирани мнения и теми.Така двата подфорума ще са много чисти и нагледнии приятни за разглеждане.А който има въпроси има ЛС и телефони за връзка.