За конструктивни предложения към админи и модове

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Пон 20 окт 2008 10:47

Раздел Продава си стана страница за онлайн търговия.
Нямам идея дали някой успява да прочете всички нови обяви
Разделете го на подфоруми - коли,мотори,части,за дома,за офиса,за жената........Много по-лесно ще е разглеждането,а и модерирането мисля

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 20 окт 2008 12:39

Syncro написа:Раздел Продава си стана страница за онлайн търговия.
Нямам идея дали някой успява да прочете всички нови обяви
Разделете го на подфоруми - коли,мотори,части,за дома,за офиса,за жената........Много по-лесно ще е разглеждането,а и модерирането мисля

за модерирането.. определено ще е доста по трудно особено за мен примерно
а иначе за прочитането.. ги прочитаме ;)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 20 окт 2008 13:51

Независимо от всичко, има възможност това да стане едва при новата версия на форума, която в момента е в процес на разработване.

skoti

Мнениеот skoti » Пон 20 окт 2008 18:53

Поне автообявите да са отделно от ,,Други" обяви , в новата система :D и това ще е достатъчно според мен .

Потребителски аватар
archimedes
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот archimedes » Нед 02 ное 2008 10:59

Аз имам следното предложение. Всеки потребител да може да маркира всяка тема като Favotites (какво е в браузерите) с цел по-лесното им намиране, ако си решил да следиш отблизо развитието. Лично аз понакога попадам на интересни теми, при които очаквам развитие но с течение на времето или забравя за тях или не успявам да ги открия. Та идеята ми е примерно попадаш на някаква тема за Ъпгрейд на автомобил. Маркираш я като Favorites и след това за всеки потребител да има страница (както горе в дясно в началото има "Актуални мнениа", "Ваши мнения" и "Мнения без отговор") с тези запазени за да може да си ги прегледа и по добре да следи развитието. Ако все пак форума има тази функционалност пък аз не съм разбрал се извинявам предварително.
Другото което ме интресува дали клуба се занимава с обществено полезни дейности. Мисля че това може да повиши популярността му. Примерно: Дарения на социално слаби деца, запълване на някое по-голяма дупка в центъра на градовете и др.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Нед 02 ное 2008 11:48

archimedes написа:...

Всяка една тема можеш да я маркираш за да наблюдаваш отговорите по нея - за всеки отговор ще получаваш писмо.

За обществено-полезните дейности - попрочети по-добре форума и ще видиш темите.

Потребителски аватар
archimedes
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот archimedes » Нед 02 ное 2008 12:09

Sunny написа:
archimedes написа:...

Всяка една тема можеш да я маркираш за да наблюдаваш отговорите по нея - за всеки отговор ще получаваш писмо.

За обществено-полезните дейности - попрочети по-добре форума и ще видиш темите.

Мерси. Това за емайла е супер, но няма ли да е по-добре, както аз предположих? Иначе ако темата има след това 15 поста ще получа 15 писма. А така само виждам темата и чета развитието. Така мисля аз :)

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Сря 05 ное 2008 10:33

Да се забрани или да се извести потребител че аватара му се дублира.
Трудно е за следене но по-активните се виждат, а за другите не е необходимо.

Не е кой знае какво но захласнат в четенето на темите човек хвърля око само на аватара без да обръща внимание на ника...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 05 ное 2008 11:51

Има забрана за дублиране, с изключение на тези, които са от галерията към форума. А пък за гледането - всеки сам решава. Винаги може да стане объркване при сходни аватари.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 05 ное 2008 12:10

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=114295

Не мога да разбера такива теми защо се заключват.
Касаят пряко автомобилите, утре някой (аз) се сеюам да питам за каравана каква ти трябва да тегле и темата заключена. Пускам нова и ми се заключва че се дублира.
Мисля че подобни теми нетрябва да бъдат заключвани или поне да се пише кой ги е заключил.
Би било полезно някой с опит да сподели и така нататъка, а аз имах подобен въпрос и го зададох в темата за актове давности и така нататъка и никой не ми отговори.
Моето конструктивно предложение е тази тема да се отключи :lol: :lol:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 05 ное 2008 12:27

Отговорът по тази тема е даден, а именно трябва или не и каква категория при теглене на ремарке от лек автомобил. По закон е така и няма какво да се допълни.
Ако има други въпроси, несвързани с правната уредба на тегленето на ремарке, то не виждам причина да бъдат зададени в нова тема. Поне аз няма да я заключа :wink:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Нед 09 ное 2008 10:20

Не може ли в Купува и Продава да не можа да се пише от потребителите.Само да може този който си е пуснал обявата да си я ъпва.Така ще се намали много ненужния спам и излишни коментари,изтрити и модерирани мнения и теми.Така двата подфорума ще са много чисти и нагледнии приятни за разглеждане.А който има въпроси има ЛС и телефони за връзка.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 09 ное 2008 12:10

Сашо, много добра идея :arrow:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 09 ное 2008 12:19

sashobas написа:Не може ли в Купува и Продава да не можа да се пише от потребителите.Само да може този който си е пуснал обявата да си я ъпва.Така ще се намали много ненужния спам и излишни коментари,изтрити и модерирани мнения и теми.Така двата подфорума ще са много чисти и нагледнии приятни за разглеждане.А който има въпроси има ЛС и телефони за връзка.
А как ще пуснеш нова тема? Няма как да стане това.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Нед 09 ное 2008 12:22

vasstop написа:
sashobas написа:Не може ли в Купува и Продава да не можа да се пише от потребителите.Само да може този който си е пуснал обявата да си я ъпва.Така ще се намали много ненужния спам и излишни коментари,изтрити и модерирани мнения и теми.Така двата подфорума ще са много чисти и нагледнии приятни за разглеждане.А който има въпроси има ЛС и телефони за връзка.
А как ще пуснеш нова тема? Няма как да стане това.
Идеята е всеки да може да пуска нова тема а да неможе да пише в чужда.Както е в платените примерно.

Върни се в “Организационен”