Uniqua покриват ли щета балон на гума ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Uniqua покриват ли щета балон на гума ?
питам защото влязах в една много кофти дупка по нашите родни "хубави" пътища за които плащаме винетки данъци и т.н. резултата е огъната джанта и хубав балон на почти нова гума на има няма 3-4 хиляди км.имам каско в Уника,знам че не покриват щети за откраднати джанти,та някой знае ли дали покриват щети за балон на гума.бях чел преди някаква тема че в някоя застрахователна компания изплащали 80% от цената на гумата,но ме интересува за Уника изплащат ли нещо за такъв тип щета.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Dead man написа:ISRalien написа:На мен булинс ми плащат втори път цяла гума (добре перфорирана) + изправяне на джанта, пак от любимите пътища. С протокол от кат със сигурност ще стане...
А без ?
А съм в Армеец....ако има значение...
Армеец плаща за джанти и гуми, но не знам при какви условия. Познат който работи адвокат към пътно министерство каза, че утре е на регресна щета от армеец към тях - точно за гума и джанта.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
днес се обадих , оказа се че покриват такива щети , но трябва протокол от кат . момчето ми предложи да ида на мястото и да извикам кат за да ми напишат протокол . кофтито е че вчера вече изправих джантата при което няма как да ми напишат протокол . жалко за гумата която ще си остане за моя сметка , както и изправянето на джантата . благодаря на отзовалите се
Върни се в “ОФФ-Топик - други”