! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Чет 16 окт 2008 22:21

Вчера вечерта отивах към центъра да взема брат ми...и още от самия надлез на Надежда..един тарикат с бмв от старите 5ици комби..ми направи впечатление,че нещо агресивно се движи около мене...и в момента в който минах пред него за повече от 10-15 секунди..веднага започна да ми се навира от ляво и от дясно...на следващия светофар мина пред мене и започна да ме засича и да спира рязко абсолютно безпричинно...сигорно се надяваше на някаква реакция..знам ли...мн луди хора се навъдиха.... :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 16 окт 2008 22:46

Реагирай бре... Точно докат бие спирачки тежестта отива отпред и задницата олеква. Само малко да го чукнеш отстрани и си е останал там :056:

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Пет 17 окт 2008 13:41

Vlad777 написа:Реагирай бре... Точно докат бие спирачки тежестта отива отпред и задницата олеква. Само малко да го чукнеш отстрани и си е останал там :056:

:lol: нали сме толерантни към простотията тука,не правиме такива неща :D

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Нед 19 окт 2008 7:17

Изображение
4-ма...много бързал шофера. Опичайте си акълите :!:

Потребителски аватар
djshomi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djshomi » Пон 20 окт 2008 21:05

Прибирам се вчера по Тракия карам си с около 130 в наи лява лента и присветкване от зад , хубаво ускорявам до 140 и малко, че не ми се прибира в средна и да набирам пак все пак съм с 1,4 и оня породалжава да мига .Това не беше ли тереоризам по закона за движение по пътищата.През това време настигам колопната пред мен( кво си мисли че всеки требва да му прави път и всички да се прибират та тои да кара с 200 ли) оня малооооумник средна ,дясна ,аварина и гас.Аз си карам като спазвам ограниченията след карулката и на горубланско ханче на светофара пред мен задръстването и кво съшия малоумник (може да е поспрял на караулката за малко), от там този по третоара и мина 5 коли по напред сигорна стана голем мъж с тези си изцепки, и кво сигорно съм минал преди на него светофара ,че минавам през двора на ханчето без толкоз да бързам и да застрашавам някои.
За сведение Ленд ровер СА1110 не помня последните букви.

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Пон 20 окт 2008 21:33

Ако имах кола, която да поддържа тази скорост не само щи святкам еми щи и бибиткам, като ши караш с по бавна скорост има още 2 ленки, най-лявата е за най-бързо движещите или нещо са бъркам и мога да си карам с 50 в най-лявата ?

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 20 окт 2008 21:38

Rad3v написа:Ако имах кола, която да поддържа тази скорост не само щи святкам еми щи и бибиткам, като ши караш с по бавна скорост има още 2 ленки, най-лявата е за най-бързо движещите или нещо са бъркам и мога да си карам с 50 в най-лявата ?

Колега, изтрий си мнението, защото се излагаш.

едит към колегата, споделил случката: Аз такива ги пускам, после им се залепям за задниците и почвам да им мигам да ме пуснат, след като са последни в колоната ;) Вместо да се нервя на боклуците си го изкарвам на тях ;)

Потребителски аватар
Xaivera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Xaivera » Пон 20 окт 2008 21:42

ISRalien написа:
Rad3v написа:Ако имах кола, която да поддържа тази скорост не само щи святкам еми щи и бибиткам, като ши караш с по бавна скорост има още 2 ленки, най-лявата е за най-бързо движещите или нещо са бъркам и мога да си карам с 50 в най-лявата ?

Що да го трие? По добре е да светнеш на някой или да му минеш отдясно да го изпревариш а? Някой бързат с причина някой без.Факт е ,че лявата лента е за бързо движещи се МПС.

Потребителски аватар
Xaivera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Xaivera » Пон 20 окт 2008 21:46

Xaivera написа:
ISRalien написа:

Що да го трие? По добре е да светнеш на някой или да му минеш отдясно да го изпревариш а? Някой бързат с причина някой без.Факт е ,че лявата лента е за бързо движещи се МПС.

p.s. след едита на колегата ISRalien.....абе колега ако даде газ кво праиш? :-D продължаваш да мигаш отдалече ли? ей заради такива като тебе им излиза името на голфаджиите,щото не пускат никой от тях да бъдат изпреварени,язък ,хубав автомобил е :roll:

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Пон 20 окт 2008 21:47

Е няма да си го трия заставам твърдо зад мението си, защо ПРИМЕРНО да закаснея за среща (говорим за бизнес среща) а нашия кара в лявата лента 100 и ко него не го боли х*я ама примерно аз ще закаснея за някаде или т.н те хората затова са направили толкова ленти и са ги разграничили, разбирам да е с по 1 лента в 2-те посоки ама по тоя случай, в който колегата по горе уписа ;)
ПП: Без лоши чуства това си е лично и само мое мнение ;)

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пон 20 окт 2008 21:52

djshomi , колега да не би да говориш за това Изображение range rover sport HSE :roll: [/b]

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пон 20 окт 2008 22:03

Има си ограничения. Не са поставени случайно ;) Ако искаш да се състезаваш - има си писти:)
Rad3v написа:...да закаснея за среща (говорим за бизнес среща) а нашия кара в лявата лента 100 и ко него не го боли х*я ама примерно аз ще закаснея за някаде...

Тръгни по-рано или бързай в рамките на разумното :!: Закъснението не оправдава безрасъдното и арогантно шофиране на определени индивиди. Така се отнема от вниманието на шофьора пред теб ;) Вместо да си гледа пътя, дупките и тези пред него, той трябва да се съобразява с някой състезател или комплексар, който не може по друг начин да се докаже!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 20 окт 2008 22:16

Говорех за случай, когато пред теб има колона. Тогава си излизам пак зад него и почвам да му мигам да види колко е тъпо.
И другото - колегата каза, че се е движил със 130 в тази лента, това е максималната скорост на автомагистрала в България. Ако не ви харесва карайте в Германия. В средната обикновено (забелязал съм) се движат коли с 90-100

едит: да не пиша друго мнение - светкал съм на чичка в шкода, който се движи с 30 в най-лява лента при положение, че другите (2) са празни :shock За съжаление доста често ми се случва :x

Последна промяна от Ivailo на Пон 20 окт 2008 22:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Xaivera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Xaivera » Пон 20 окт 2008 22:24

ISRalien написа:Говорех за случай, когато пред теб има колона. Тогава си излизам пак зад него и почвам да му мигам да види колко е тъпо.
И другото - колегата каза, че се е движил със 130 в тази лента, това е максималната скорост на автомагистрала в България. Ако не ви харесва карайте в Германия. В средната обикновено (забелязал съм) се движат коли с 90-100

Абе ,че оня е бил идиот е ясно.Всеки знае колко е максималната скорост в БГ и не ми казвай ,че не си я надвишавал и не си мигал на някой който се е движел по бавно ;) Живеем в БГ бре,законите нищо не значат за съжаление,аз съм се движел със 150 в лява лента и автобус ми е святкал да се прибера,предполагам и на Вас се е случвало.
Разни хора,разни идеали,всеки бърза...ама мамка му нека поне ние се пазим! Накажи глупака с мълчание,демек като ти светне,ми за кво да се нервиш бе,пусни следващото парче на СД-то остави го да мине и да си троши главата.Винаги съм пускал бързаците,кво ме боли за тях бе,след няколко километра се намират в близкия стълб или дърво,за кво да съм им съпричастен,ае майната им

Потребителски аватар
taskbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taskbg » Вто 21 окт 2008 12:53

Да, пусни го да гази и трепе ... той е идиот и му е разрешено

българите си го заслужаваме защото мислим така

:офф съжаляма но не се сдържах

Върни се в “Пътеводител”